Siedem
NoLife FC
Ale to będzie klapa w Szczecinie hahaha.
Pierwsza i ostatnia gala, no i Czesi bardzo szybko podziękują Selected za upychanie na karcie swoich bumów na których nikt nie kupi biletów.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie wiem czy oni sprzedadzą 500 biletów... No Polskiego fana MMA nie jest tak łatwo przyciągnąć. Póki co najbardziej medialna osoba to Materla, który ma uszkodzoną nogę nie może walczyć z tego powodu w MMA i musi mieć jakiś stabilizator...Ale to będzie klapa w Szczecinie hahaha.
Pierwsza i ostatnia gala, no i Czesi bardzo szybko podziękują Selected za upychanie na karcie swoich bumów na których nikt nie kupi biletów.
Będą próbowali ściągnąć kibica z niemiecJa nie wiem czy oni sprzedadzą 500 biletów... No Polskiego fana MMA nie jest tak łatwo przyciągnąć. Póki co najbardziej medialna osoba to Materla, który ma uszkodzoną nogę nie może walczyć z tego powodu w MMA i musi mieć jakiś stabilizator... Super
Wiem o tym. Może jeszcze jakieś mocne nazwisko ogłoszą... Ale pamiętam jak ogłosili, że mają być w Polsce w Szczecinie. I tu nagle spekulacje kogo wezmą... Materla, Pudzian, może Kuberski... HeheBędą próbowali ściągnąć kibica z niemiec
Mam swoją teorię, że ponownie zestawiono Volka z Lopesem, aby Alex odszedł na emeryturę w glorii i chwale, bo raczej motywu „przekazania pałeczki” nie uświadczymy.Trochę ich szkoda bo obaj zasłużyli na ts'a o wiele bardziej od Lopeza, przegrany będzie się odbudowywał

Narkun Tim i 1/4 hali tanczy labada. Tylko czy Tomek zgodzi się? Czy organizatorzy mają odpowiednią ilość $ ...tak dużo pytańJa nie wiem czy oni sprzedadzą 500 biletów... No Polskiego fana MMA nie jest tak łatwo przyciągnąć. Póki co najbardziej medialna osoba to Materla, który ma uszkodzoną nogę nie może walczyć z tego powodu w MMA i musi mieć jakiś stabilizator...
Formela mówił że selected nie ma nic wspólnego z układaniem walk na Oktagonie haha
Komentarz będą chociaż mieli lepszy i bardziej zasięgowa telewizję.Ja nie wiem czy oni sprzedadzą 500 biletów... No Polskiego fana MMA nie jest tak łatwo przyciągnąć. Póki co najbardziej medialna osoba to Materla, który ma uszkodzoną nogę nie może walczyć z tego powodu w MMA i musi mieć jakiś stabilizator...
Formela mówił że selected nie ma nic wspólnego z układaniem walk na Oktagonie haha
Komentarz będą chociaż mieli lepszy i bardziej zasięgowa telewizję.
Za to w Niemczech znów wypełnia stadion w 2026.
A to nie powinno pójść np. do sucharów?

O sory pojebało mi się.A to nie powinno pójść np. do sucharów?![]()

Zapasy styl wolny, zawodnicy UFC mogą brać udział w zawodach grapplingowych jak BJJ czy zapasy między walkami w klatce.W jakiej formule? MMA?