Newsy MMA Userów

Ale to będzie klapa w Szczecinie hahaha.
Pierwsza i ostatnia gala, no i Czesi bardzo szybko podziękują Selected za upychanie na karcie swoich bumów na których nikt nie kupi biletów.
Ja nie wiem czy oni sprzedadzą 500 biletów... No Polskiego fana MMA nie jest tak łatwo przyciągnąć. Póki co najbardziej medialna osoba to Materla, który ma uszkodzoną nogę nie może walczyć z tego powodu w MMA i musi mieć jakiś stabilizator...

Formela mówił że selected nie ma nic wspólnego z układaniem walk na Oktagonie haha

Trochę ich szkoda bo obaj zasłużyli na ts'a o wiele bardziej od Lopeza, przegrany będzie się odbudowywał
Mam swoją teorię, że ponownie zestawiono Volka z Lopesem, aby Alex odszedł na emeryturę w glorii i chwale, bo raczej motywu „przekazania pałeczki” nie uświadczymy.

Zarówno Evloev, jak i Murphy byliby w stanie sprawić, że pożegnanie Volka byłoby spowite cieniem.

No, ale zakładamy, że Volk broni, po czym emeryturka.
Zwycięzca Evloev vs Murphy o pas, tylko z kim? Z Lopesem? :damjan:

Ja nie wiem czy oni sprzedadzą 500 biletów... No Polskiego fana MMA nie jest tak łatwo przyciągnąć. Póki co najbardziej medialna osoba to Materla, który ma uszkodzoną nogę nie może walczyć z tego powodu w MMA i musi mieć jakiś stabilizator...

Formela mówił że selected nie ma nic wspólnego z układaniem walk na Oktagonie haha
Narkun Tim i 1/4 hali tanczy labada. Tylko czy Tomek zgodzi się? Czy organizatorzy mają odpowiednią ilość $ ...tak dużo pytań

Komentarz będą chociaż mieli lepszy i bardziej zasięgowa telewizję.

1000029355.jpg

Back