GypsyKing
UFC Middleweight
Odkąd Jon Jones został entuzjastą czeczeńskich owiec to Topturo przejął jego rolęJaką przemoc fizyczna i psychiczna nad kobietą, Topuria? Od tego jest jon Jones.
Gruzin będzie dalej lizany po jajach przez niektórych![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Odkąd Jon Jones został entuzjastą czeczeńskich owiec to Topturo przejął jego rolęJaką przemoc fizyczna i psychiczna nad kobietą, Topuria? Od tego jest jon Jones.

Topuria prędko do klatki nie wróci, chodzi o jakąś przemoc fizyczna i psychiczną, chce domknąć ten temat a takie sprawy mogą się bardzo długo toczyć, więc prawdopodobnie wygrany w styczniu o interima zawalczy o prawowity z Armanim
Trochę więcej. Był nawet statment. Ogólnie z jego oświadczenia wynika, że raczej ustawka. Cholera wie. Dopóki nie będzie wyroku można wróżyć z fusów. Dopóki nie został mistrzem jakoś nie było rozwodu.Jaką przemoc fizyczna i psychiczna nad kobietą, Topuria? Od tego jest jon Jones.
Trochę więcej. Był nawet statment. Ogólnie z jego oświadczenia wynika, że raczej ustawka. Cholera wie. Dopóki nie będzie wyroku można wróżyć z fusów. Dopóki nie został mistrzem jakoś nie było rozwodu.
Trochę więcej. Był nawet statment. Ogólnie z jego oświadczenia wynika, że raczej ustawka. Cholera wie. Dopóki nie będzie wyroku można wróżyć z fusów. Dopóki nie został mistrzem jakoś nie było rozwodu.
Wiadomo, biedna niewinna kobieta.Twierdzi że ustawka
ona będzie twierdzić inaczej
a kto prawdę mówi chuj wie

Jon Bones Jones umarł wraz z wylotem do czeczenii. Nie ma juz BonesaOdkąd Jon Jones został entuzjastą czeczeńskich owiec to Topturo przejął jego rolę![]()

Być może jeszcze Różi wskoczy na sobotnia galę KSW.
Być może jeszcze Różi wskoczy na sobotnia galę KSW.

Kocha koniki musi je karmić.Ktoś mi wytłumaczy ten hype na Różala w 2025? On nawet Mariusza Wacha nie zrobił w K-1 na Strike King.
co tu się odjebało?Japierdole co za kompromitacja...![]()
Kreska spłynęła za szybko albo z opóźnieniemco tu się odjebało?

Spływ po twardych dragach przyjętych nosem, znane z autopsjico tu się odjebało?

Skąd wiesz...?Kreska spłynęła za szybko albo z opóźnieniem![]()

Bo sam kiedyś nosa nie oszczędzałemSkąd wiesz...?![]()

Niech zna łaskę Pana.Kawul się mocno odciął od KSW, ale pracownikowi zawsze posypie przed robotą, to się szanuje![]()
Spływ po twardych dragach przyjętych nosem, znane z autopsji![]()
Miałem napisać ale widzę, że koledzy po fachu mnie uprzedzili.Bo sam kiedyś nosa nie oszczędzałem![]()
To jedyne co mi wyszło w tym smutnym życiuMiałem napisać ale widzę, że koledzy po fachu mnie uprzedzili.

Nie jesteś sam. Chociaż teraz się trzymam póki co bez żadnej używki. Chyba, że słodycze i monsterki to używka xDTo jedyne co mi wyszło w tym smutnym życiu