Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Łódź to specyficzny klimat kibicowski, każdy kto się udziela liczy się z tym że może trafić na kogoś z przeciwnej drużyny i będzie trzeba się bić. Zainteresowani nie mają z tym problemu bo tak to tam wygląda i jeśli nie chcesz dopuścić do takich sytuacji to po prostu nie udzielasz się i tyle. Problem z tym mają tylko ci którzy nigdy nie poznali tamtych ludzi, nie znają klimatu kibicowskiego i wiedzę czerpią tylko z Internetu.Nie no, jak nie musiał jeździć a chodził z buta to wszystko w porządku.
W ogóle to się wszytko kasuje.
Dobry chłopak był ,zawsze dzień dobry na klatce mówił, niewinny tak jak Kościel.
Może też mu się zarzuty przedawnią.
#CHWDP #KMWTW
ciekawe, nie będzie no contest. Zmieniają wynik na przegraną dla Mixa
Kuba wygrał, kupon wszedł reszta nieistotna@JosueEstebanez opinia?![]()

ciekawe, nie będzie no contest. Zmieniają wynik na przegraną dla Mixa
O kurwa to wycofuje to co pisałem, że sterydziarz. Jeżeli to prawda, że jara zielsko to szkoda mi go i nie powinni zabierać wygranych za matkę naturę… Poszedłbym z nim na wiaderkoMix twierdzi że nie sterydy, tylko zioło
Przepraszam, że tak szybko go oceniłem.Nawet gorzej! Wikłacz ledwo ledwo poradził sobie ze zjaranym!O kurwa to wycofuje to co pisałem, że sterydziarz. Jeżeli to prawda, że jara zielsko to szkoda mi go i nie powinni zabierać wygranych za matkę naturę… Poszedłbym z nim na wiaderkoPrzepraszam, że tak szybko go oceniłem.

Zostaw Wikłacza, hejterze Polaków!Nawet gorzej! Wikłacz ledwo ledwo poradził sobie ze zjaranym!![]()

Przeciez widac od razu, ze to nie on pisal.Kto mu to pisał? Bo na pewno nie pisał tego sam Mariusz, nie uwierzę.

Wybitna walka Barnett vs Egipcjanin. Kunszt wielkich chłopisk było tam wszystko. Pac, pac, turlanie i nawet goła dupa.
Szkoda ze w walce Dern tego nie byłoi nawet goła dupa.