Newsy MMA Userów

Dawno nie było żadnej inby w polskim mma... 271484258_1297794560717161_6088834438958111598_n.gif

Policyjne pewnie będą na dniach. Kibice na Twitterze piszą.

Jestem z Łódzkiego i byłem w wojsku z chłopakiem co trenuje w Zenicie z ŁKSem, jeździ na obozy z Pawlakiem, itd. Mówił, że jechał kiedyś z Jasiem na trening i ich kryminalni pierdolnęli na środku drogi, a Ciepły od razu po papugę dzwonił. Ogólnie on cały czas się jarał gangsterką, ulicą i chuliganką, więc skończy jak kilku chłopaków z Widzewa co też mieli szanse na fajne kariery, ale wybrali dragi i latanie po mieście. Ciekawe co z Bandlem, bo on trzyma całą bramkę w Łodzi na Piotrkowskiej we wszystkich ważnych klubach i też na pewno swoje za uszami ma, a po za tym był najlepszym kozakiem od solówek w ŁKSie swego czasu.

Wiadomo, jakby latał ze sprzętem po osiedlu jak w klimatach krakowskich to też byście od debili i podludzi wyzywali
Chyba oczywiste :fjedzia:
wychodził honorowo na solówki to też źle :waldeklaugh:
Wyrywkowe zaczepianie ludzi na solówki to rzeczywiście bardzo honorowe i mądre zajęcie. Pomnik powinni mu postawić za te czyny:mjsmile:
widać jacy znawcy ulicznych klimatów próbują w takich tematach błyszczeć :beczka:
Ja tam znawcą ulicznym nie jestem lecz myślę ze jak jest głąb to nie trzeba być znawcą by wiedzieć ze jest głąb. Ten przypadek idealnie to pokazuje, przecież wiadomo ze warto było szaleć tak, teraz to już z górki :awesome:

Gala studyjna, Rzeszów i Czechy pewnie średnio jakieś 20 tys. ogladalnosci miały. Jakby policzyć średnia z całego roku to pewnie wyszłoby coś pomiędzy 40-50 tys. Czy jest to jakiś tragiczny wynik? Chyba raczej normalny jeśli się weźmie pod uwagę aktualną sytuację w KSW i ilość medialnych zawodników. MMA jak by nie patrzeć jest sportem niszowym. Wyniki ponad 100 tys. wykręcają siatkówka, piłka nożna czy jakieś duże wydarzenia sportowe.
Taki Kanał Sportowy jak zajął się typowo sportem też teraz oglądalności zazwyczaj poniżej 100 tys. Czasami przy meczach reprezentacji wyciągają coś powyżej albo jak wąsacz zrobi freakowy oktagon live z patusami.

Back