Vvallachia
UFC Heavyweight
Żeby nie było, chłop sobie żartuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na X piszą, że w Łodzi łapanka.
to chyba prawda, niby jakaś akcja CBŚP

Na X piszą, że w Łodzi łapanka.
Dzieje się. Gdyby tylko jeszcze Martin wyszedł z nory i dał wywiad..Dawno nie było żadnej inby w polskim mma... View attachment 131971

jest gdzieś więcej info?Z tego co widzę, to już wczoraj doszło do zatrzymań.
Policyjne pewnie będą na dniach. Kibice na Twitterze piszą.jest gdzieś więcej info?
Policyjne pewnie będą na dniach. Kibice na Twitterze piszą.
Szkoda, że KSW go nie wzięło. Kolejny zatrzymany do rekordu byłby. Ehh.Czyli wojek znowu wiedział kogo nie angażować do KSW bo kibicka
az taki debil?Chłopaki nie mieli hiszpanek, że mu kablem zawinęli ręce....?

Wiadomo, jakby latał ze sprzętem po osiedlu jak w klimatach krakowskich to też byście od debili i podludzi wyzywali, wychodził honorowo na solówki to też źle"Regularnie jeździł po Bałutach i wyrywkowo zaczepiał na solówki" co jest kurwa?az taki debil?
widać jacy znawcy ulicznych klimatów próbują w takich tematach błyszczeć 
Chyba oczywisteWiadomo, jakby latał ze sprzętem po osiedlu jak w klimatach krakowskich to też byście od debili i podludzi wyzywali

Wyrywkowe zaczepianie ludzi na solówki to rzeczywiście bardzo honorowe i mądre zajęcie. Pomnik powinni mu postawić za te czynywychodził honorowo na solówki to też źle![]()

Ja tam znawcą ulicznym nie jestem lecz myślę ze jak jest głąb to nie trzeba być znawcą by wiedzieć ze jest głąb. Ten przypadek idealnie to pokazuje, przecież wiadomo ze warto było szaleć tak, teraz to już z górkiwidać jacy znawcy ulicznych klimatów próbują w takich tematach błyszczeć![]()