Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żona poroniła podczas obozu
To pomyśl sobie, że na dodatek Adrian trenuje w klubie, którego prezesem jest szmata z antify. Mowa tu o Jędrzeju Swatonie, który swego czasu trenował w Gracie Barra. Nawet sam go poznałem jak jeszcze pracował na kasie w Teatrze Powszechnym w Łodzi, ale wtedy nie miałem pojęcia z kim mam do czynienia.najgorzejcoś umiera w środku
Nie mam pojęcia kim on jest w sumie a co dopiero jakieś powiązania z jakimś ugrupowaniem.To pomyśl sobie, że na dodatek Adrian trenuje w klubie, którego prezesem jest szmata z antify. Mowa tu o Jędrzeju Swatonie, który swego czasu trenował w Gracie Barra. Nawet sam go poznałem jak jeszcze pracował na kasie w Teatrze Powszechnym w Łodzi, ale wtedy nie miałem pojęcia z kim mam do czynienia.
Ciekawe czy Adrian zdaje sobie z tego sprawę, ale coś mi mówi że raczej nie :)
Chyba nie do końca tak jest, bo widziałem swego czasu gdzieś albo na FB albo na Instagramie wpisy z campów i wyglądało na to, że są w pełni organizowane przez Octopus.Nie mam pojęcia kim on jest w sumie a co dopiero jakieś powiązania z jakimś ugrupowaniem.
Z tego co oglądałem wywiady/filmy Dawida to oni sa w tym octopusie, lecz sekcja zawodowa jest trochę osobnym i zamkniętym tworem Pepłowskiego. Octopus tam zapewnia obiekt i możliwość trenowania, tak to zrozumiałem.

Polska zostanie uwzględniona kiedy wypłaci odszkodowania za "mienie bezspadkowe"Gdzieś mi umknęło że UFC wprowadziło Record Book u siebie na stronie
i fajnie fajniusio tylko czemu nie ma tam wyszczególnionych Polaków a za to jest Kanada, Szwecja i Nowa Zelandia![]()

A mamy jakiś rekord z tych które są tam zestawione?Gdzieś mi umknęło że UFC wprowadziło Record Book u siebie na stronie
i fajnie fajniusio tylko czemu nie ma tam wyszczególnionych Polaków a za to jest Kanada, Szwecja i Nowa Zelandia![]()

Popcorn i oglądamy

Popcorn i oglądamy
Ronaldo, NBA...Woju powinien odpalić live z oglądania tego wywiadu![]()
A jednak sami zawodnicy również potrafili stawiać Darie na równi z treneremTa strona agencji Formeli to jest kurwa cyrk
View attachment 131904
Za sukcesami stoją trenerzy a nie babka co z nimi trochę ponad rok pracuje

I żaden nie protestujeA jednak sami zawodnicy również potrafili stawiać Darie na równi z trenerem![]()

Kolejna gala FEN 60 w Piotrkowie Trybunalskim realizowana będzie prawdopodobnie z serwisem streamingowym Canal+.