Newsy MMA Userów

najgorzej :siara: coś umiera w środku
To pomyśl sobie, że na dodatek Adrian trenuje w klubie, którego prezesem jest szmata z antify. Mowa tu o Jędrzeju Swatonie, który swego czasu trenował w Gracie Barra. Nawet sam go poznałem jak jeszcze pracował na kasie w Teatrze Powszechnym w Łodzi, ale wtedy nie miałem pojęcia z kim mam do czynienia.

Ciekawe czy Adrian zdaje sobie z tego sprawę, ale coś mi mówi że raczej nie :)

To pomyśl sobie, że na dodatek Adrian trenuje w klubie, którego prezesem jest szmata z antify. Mowa tu o Jędrzeju Swatonie, który swego czasu trenował w Gracie Barra. Nawet sam go poznałem jak jeszcze pracował na kasie w Teatrze Powszechnym w Łodzi, ale wtedy nie miałem pojęcia z kim mam do czynienia.

Ciekawe czy Adrian zdaje sobie z tego sprawę, ale coś mi mówi że raczej nie :)
Nie mam pojęcia kim on jest w sumie a co dopiero jakieś powiązania z jakimś ugrupowaniem.

Z tego co oglądałem wywiady/filmy Dawida to oni sa w tym octopusie, lecz sekcja zawodowa jest trochę osobnym i zamkniętym tworem Pepłowskiego. Octopus tam zapewnia obiekt i możliwość trenowania, tak to zrozumiałem.

Nie mam pojęcia kim on jest w sumie a co dopiero jakieś powiązania z jakimś ugrupowaniem.

Z tego co oglądałem wywiady/filmy Dawida to oni sa w tym octopusie, lecz sekcja zawodowa jest trochę osobnym i zamkniętym tworem Pepłowskiego. Octopus tam zapewnia obiekt i możliwość trenowania, tak to zrozumiałem.
Chyba nie do końca tak jest, bo widziałem swego czasu gdzieś albo na FB albo na Instagramie wpisy z campów i wyglądało na to, że są w pełni organizowane przez Octopus.

No, ale dobra. Mnie to trochę bawi/dziwi, stąd taki komentarz

Gdzieś mi umknęło że UFC wprowadziło Record Book u siebie na stronie
i fajnie fajniusio tylko czemu nie ma tam wyszczególnionych Polaków a za to jest Kanada, Szwecja i Nowa Zelandia :siara:
A mamy jakiś rekord z tych które są tam zestawione? :beczka:

Edit. Ok jest Michał w KO - aktywni zawodnicy.

Może dodadzą skoro jest taka Japonia

Last edited:
Ta strona agencji Formeli to jest kurwa cyrk

obraz_2025-10-21_135547713.png

Za sukcesami stoją trenerzy a nie babka co z nimi trochę ponad rok pracuje

Mariusz wczoraj nie gryzł się w język, o jeden karton mleka za dużo

Back