konto_zablokowane
WSOF Middleweight
Salah od czasu ich poprzedniej walki nie walczył w Polsce. Te gale we Francji im się kleją, ale chyba warunkiem jest udział Parnasse’a.Może Salah?
Rewnaż Bartos vs Mamed jakby bardziej pasuje do „Scenariusza” ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Salah od czasu ich poprzedniej walki nie walczył w Polsce. Te gale we Francji im się kleją, ale chyba warunkiem jest udział Parnasse’a.Może Salah?
A Salah to nie walczy w boksie jakoś w październiku? Może i przyszły tydzień nawet.Może Salah?
Tak jest,A Salah to nie walczy w boksie jakoś w październiku? Może i przyszły tydzień nawet.
No to może SoldićA Salah to nie walczy w boksie jakoś w październiku? Może i przyszły tydzień nawet.

Dana walczy z demonami w kasynie![]()

Mam to samo :(Też chętnie bym powalczył z takimi demonami, tylko nie mam czym..![]()
Też chętnie bym powalczył z takimi demonami, tylko nie mam czym..![]()
A ja nie...Mam to samo :(

Za bardzo kocham pieniążki by sobie na takie cos pozwolićA ja nie...![]()

Ooo to tam chyba Mamed będzie walczyłSłyszeliście o tej federacji?
Strike Force Poland - Nowa Era Sportów Walki
Młoda, ambitna federacja sportów walki łącząca najlepszych zawodników MMA, boksu, BJJ, K-1 i innych dyscyplin.www.strikeforcepoland.pl
I to logoSłyszeliście o tej federacji?
Strike Force Poland - Nowa Era Sportów Walki
Młoda, ambitna federacja sportów walki łącząca najlepszych zawodników MMA, boksu, BJJ, K-1 i innych dyscyplin.www.strikeforcepoland.pl
Ciekawe czy mają już swojego CormieraI to logo![]()
![]()
![]()
Trylogia Romka z Mircia.
W hokeju grają do 4 zwycięstw więc czemu nie hahaNiech walczą kurwa wszyscy ze sobą po 5 razy.
Co za gówno xD
Bo krążki wrzucają we freakach i gromdziarzeW hokeju grają do 4 zwycięstw więc czemu nie haha

Coś ci się nie podoba?To niezłe te pasy![]()