AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Ale ja dopiero wstalem to wam napisałem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale ja dopiero wstalem to wam napisałem![]()
"przestali się obserwować na Instagramie" miłość XXI wieku

Typka pewnie miała dysonans poznawczy i to dlatego. Na Instagramie login, że brain first, a się z Jurasem umawiała.

Na FB mi się wyświetliło, że sure ass oświadczył się tej kobiecie po 2 miesiącach związku... Powinno powstać powiedzenie: "rozsądny jak Juras" lub "inteligentny jak Juras". Beka byłaby mniejsza, gdyby projektant nie zgrywał mędrca publicznie w każdym temacie.
Zbyt dużo projektów, niełatwo wszystko połaczyć
Zapamiętajcie karzeł na zaręczynach przynosi pecha

Na FB mi się wyświetliło, że sure ass oświadczył się tej kobiecie po 2 miesiącach związku... Powinno powstać powiedzenie: "rozsądny jak Juras" lub "inteligentny jak Juras". Beka byłaby mniejsza, gdyby projektant nie zgrywał mędrca publicznie w każdym temacie.
Nie sprawdzałem czy kod działa w PL bo mam wykupiony już ale może komuś się przyda

Gamrot miał dostać kolejnego typa bez rankingu![]()
Kiedy to detal nieważnyPrzecież to juz od dwóch dni wiadomo.
Ban!
Nie sprawdzałem czy kod działa w PL bo mam wykupiony już ale może komuś się przyda
Oj tam zdarza się :D Tutaj na forum jeden użytkownik też przecież żalił się, że baba go zdradza (ale lekko, bo tylko pisała z innnymNa FB mi się wyświetliło, że sure ass oświadczył się tej kobiecie po 2 miesiącach związku... Powinno powstać powiedzenie: "rozsądny jak Juras" lub "inteligentny jak Juras". Beka byłaby mniejsza, gdyby projektant nie zgrywał mędrca publicznie w każdym temacie.
) ale wybaczył :DSpokojnie. Po 11 października bedzie wymieniany jako jeden z pretendentów do pasa, a nie jako gatekeeper...Kiedy to detal nieważny
ważne że próbują robić z Gamera gatekeepera

Nie trzeba, gdy przechodzisz do danych płatności, to znowu zaznaczasz promo code, wpisujesz ten sam i przechodzi. Pozniej tylko komunikat żeby uzupełnić dane karty przed końcem miesiąca, ale zamykasz i normalnie działa i śmiga.Działa, ale i tak trzeba numer karty a moja tam nie działa.
W sensie Akop był przy oświadczynach Jurasa?Zapamiętajcie karzeł na zaręczynach przynosi pecha![]()

Masz racjeNie trzeba, gdy przechodzisz do danych płatności, to znowu zaznaczasz promo code, wpisujesz ten sam i przechodzi. Pozniej tylko komunikat żeby uzupełnić dane karty przed końcem miesiąca, ale zamykasz i normalnie działa i śmiga.View attachment 130273