respect
UFC Heavyweight
To jakiś żart? Kto to jest
Marek Bujło podpisał kontrakt z organizacją UFC! - Lowking.pl
Szeregi polskich zawodników w UFC zostały wzmocnione przez rywalizującego w kategorii ciężkiej Marka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To jakiś żart? Kto to jest
![]()
Marek Bujło podpisał kontrakt z organizacją UFC! - Lowking.pl
Szeregi polskich zawodników w UFC zostały wzmocnione przez rywalizującego w kategorii ciężkiej Markawww.lowking.pl

Wczoraj o tym napisałem w tym temacie.Na Rocksach go nie znają bo nie widać tematu o jego angażu![]()
Spokojnie, daj im 24hNa Rocksach go nie znają bo nie widać tematu o jego angażu![]()

Wczoraj o tym napisałem w tym temacie.
A później wieczorem słuchając Filipa z Pietruszką usłyszałem że to ma być jego rywal.
![]()
Max Gimenis | MMA Fighter Page | Tapology
Max Gimenis (6-2-0) is a Pro MMA Fighter out of Ellicot City, Maryland, United States. View complete Tapology profile, bio, rankings, photos, news and record.www.tapology.com
ciekawe kto ma racje
sezon ogorkowy w ciezkiej czas zaczac!
Dawać go z Adasiem Balskim.Roberto Soldic po wygranej z Adamkiem jest na 16 miejscu w rankingu WBC bridgerweight.
View attachment 129769
Dawać go z Adasiem Balskim.

Dobra karta, nie licząc wmma
Główna kozak w opór.Dobra karta, nie licząc wmma
Myślałem, że walka Kuby będzie wyżej. Mimo wszystko bije się dwóch mistrzów.
Dla nas to lepiej że jest nisko, cała gala w Polsacie ;) co nie @PabloLaRoha ?Myślałem, że walka Kuby będzie wyżej. Mimo wszystko bije się dwóch mistrzów.
Oczywiscie :)Dla nas to lepiej że jest nisko, cała gala w Polsacie ;) co nie @PabloLaRoha ?