Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pisalem juz o tym w wynikach na zywo z gali ale tu tylko jeszcze wstawie- Aska zostala nowym menago Gamrota. Zobaczymy kogo mu tam nasmaruja ale ja bym uderzal w BSD a nie w starego Dariusha. Bo chyba nic lepszego niz zabojad na ta chwile sie nie trafi Gamerowi.
Wreszcie Gamrot poznał się na Lambercie i tym jaki ma stosunek do jego kariery.Pisalem juz o tym w wynikach na zywo z gali ale tu tylko jeszcze wstawie- Aska zostala nowym menago Gamrota. Zobaczymy kogo mu tam nasmaruja ale ja bym uderzal w BSD a nie w starego Dariusha. Bo chyba nic lepszego niz zabojad na ta chwile sie nie trafi Gamerowi.
I dobrzePisalem juz o tym w wynikach na zywo z gali ale tu tylko jeszcze wstawie- Aska zostala nowym menago Gamrota. Zobaczymy kogo mu tam nasmaruja ale ja bym uderzal w BSD a nie w starego Dariusha. Bo chyba nic lepszego niz zabojad na ta chwile sie nie trafi Gamerowi.
Pełna karta sobotniej debiutanckiej organizacji.
pomysł świetny. Jestem za.Jestem ciekawy czy obóz z Nerdsami przyniósłby Gamrotowi jakieś efekty
Jestem ciekawy czy obóz z Nerdsami przyniósłby Gamrotowi jakieś efekty

Nie.Jestem ciekawy czy obóz z Nerdsami przyniósłby Gamrotowi jakieś efekty

Nie.
Nie ma za co![]()

Tomek ciśnie delikatnie Królowej po polsku. Nawet zabawne, ale tylko lekko.
Przecież tam co chwilę się zmieniają rywale.A karty strife nadal nie ma?
Przecież tam co chwilę się zmieniają rywale.

Śmierdzi fejkiem ten „plakat” ale kto tam wie
Plotki na ten temat pojawiły się kilka tygodni temu, to może być prawda.