Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Myślę, że więcej. 500 koła na nasze lub wyższa ze sponsorami.W fAME ile mógł dostać, podobnie czy mniej? Oczywiście w pln-ach , mam na mysli 200 tys.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Myślę, że więcej. 500 koła na nasze lub wyższa ze sponsorami.W fAME ile mógł dostać, podobnie czy mniej? Oczywiście w pln-ach , mam na mysli 200 tys.
Soldic nie chce być kelnerem.
Pfff prawie tyle samo by dostał makrela jakby nie poszedł do frików.Tymczasem jego były przeciwnik w weekend za przegraną walkę zgarnął 3 mln

Nie, nie będzie. Nad tą na drugim planie bym się pochyliłALE BĘDZIE FAPANE EMILCIA CZERWIŃSKA WCHODZI W BRANŻE TWERK
View attachment 128496
dawaj Instagrama.
Pico jest rozpracowany na amen, życzę powodzenia jego trenerom.

szykuje sie 2 walka o pas na UFC 321
Czyli nie ma dla Kumkwata przeciwnika na 321Oficjalnie UFC Vancouver Main event - RdR vs Hernandez

Nikt nie mówił, że Chamzat zawalczy na 321. Pewnie poczeka do nowego roku i zawalczy z Borralho/ImavovCzyli nie ma dla Kumkwata przeciwnika na 321
Chimaev po walce mowil ze moze zawalczyc na najblizszej gali w Abu Zabi a Danka mial to rozwazyc ale jednak nic z tego nie wyjdzieNikt nie mówił, że Chamzat zawalczy na 321. Pewnie poczeka do nowego roku i zawalczy z Borralho/Imavov
Wyraził zainteresowanie, Danka teżNikt nie mówił, że Chamzat zawalczy na 321. Pewnie poczeka do nowego roku i zawalczy z Borralho/Imavov