Newsy MMA Userów

1755280684118.png

chyba nieźle ich wkurwił jak najpierw mieli walczyć a potem odwołali

Gamer w Sztosie

Ludziom, którzy zapłacili sporo kasy za miejsce w pierwszych rzędach raczej nie było do śmiechu. Na miejscu organizatora tak na spokojnie z humorem bym zwrócił uwagę sztabowi Skiby. Fajna akcja, która zrobiła jakieś mini zasięgi przy dość bezbarwnej gali, ale pewne zasady są po to, by ich przestrzegać. Jak takie akcje będą się dziać to ludzie sobie będą przekazywać, żeby przy zakupie biletu omijać te miejsca za narożnikiem. Bardzo łatwo to sobie zlokalizować na e-bilet.

Klepniete chyba.

Po tym jak Materla ich w chuja zrobił to szukają na Szczenin dobrego ME. Wrzucą do stawki pasek tymczasowy i typowy Janusz oglądający galę KSW będzie myślał, że wygrany to najlepszy gość w dywizji. Po ostatniej gali byłem w sklepie motoryzacyjnym i słyszałem rozmowę ludzi, którzy zachwycali się Kuberskim. Mówili o nim, że to kozak, mistrz, drugi Mamed. Jeden gość nawet jebnął, że pewnie do UFC pójdzie jak ten ,,Blachewicz":waldeklaugh:Na prawdę miałem niesamowity ubaw i nawet zapieczone śruby w moim 20 letnim aucie tego dnia nie dały rady mi humoru zepsuć. Goście po prostu zrobili mi dzień.

Back