Newsy MMA Userów

Nie chcę mieć nic wspólnego, ale na FB Strife pod postem o tej gali #KrzysztofGlowacki, żeby się lepiej klikało:siara:
Głowacki w MMA może jedynie nokautować z dołu takiego Glebę... z gościem który trenuje MMA i jest zawodnikiem nie ma szans.

Smród pozostał.

Dziwne tłumaczenie. Wszystko niby spisane, dogadani, kupione bilety lotnicze dla przeciwnika, a tak na prawdę nic mu nie mogą zrobić. Ostaszewski może mieć pretensje tylko do siebie, bo nie dopilnował odpowiednich zapisów kontraktu. Liczenie na jakieś honorowe zachowanie i dotrzymanie danego słowa przez zawodnika przy dzisiejszych czasach jest dość naiwne.

Mogli mu boksera ściągnąć.
Ale po co, skoro z przekazu jasno wynika, że jego kontrakt był zbyt duży i się nie zwracał?
Tutaj akurat po stronie KSW, co oni są organizacja charytatywna?
Myśleli że wezmą mistrza świata, będzie szum, promocja medialna, a tu chuj, gościa nikt nie zna więc nie mają zamiaru dokładać do jego walk, bo nie ważne kogo mu ściągniesz, mówiąc klasykiem, to się nie sprzeda.

@Patrosixxx a widzisz? Pamiętasz co pisałem? Jakie strife, tylko friki xD

Szoker wkurwiony, bo może na obiecywał tvn że będzie mistrz świata ;) a mistrz świata widać sztywniutko, ale przecież to było pewne i dla mnie 0 zaskoczenia, szpila w tej stajni co Materla i nakręcił przyjaciela na pójście do frików, skoro Michał też idzie :beczka:

Zostawiam jeszcze minimalna furtkę na Hybrid MMA, który kupił sobie management szpilki, i tak niezłe jajca.

Last edited:
A czyjej winy? Dlaczego jakieś umowy z TVN ustala niemając podpisanych papierów z główną postacią eventu, który chcą zorganizować?
Skoro walka dograna to chyba coś tam podpisane mieli, nie wiem do końca, właśnie słucham wywiadów, ale jak by nie było, Głowacki był dobrą kartą przetargową w tych negocjacjach.
A jeśli szoker nie miał nic podpisane, to masz rację, jest tylko sam sobie winien.

To ciekawe co tam podpisali skoro Głowacki nie zważając na konsekwencje umowy wyjebał sie na nich
To już inna kwestia.

Jeszcze jedno, ta gala ma być 2 miesiące później, a strife robi we wrześniu, więc teraz przyszło mi coś jeszcze do głowy. Może Babilon szykuje jakąś mocną medialną galę na koniec roku.

Jednak i tak gdybym miał postawić 5 zł, to stawiam że to będą friki.

To już inna kwestia.

Jeszcze jedno, ta gala ma być 2 miesiące później, a strife robi we wrześniu, więc teraz przyszło mi coś jeszcze do głowy. Może Babilon szykuje jakąś mocną medialną galę na koniec roku.

Jednak i tak gdybym miał postawić 5 zł, to stawiam że to będą friki.
A ja jednak postawie, że zawalczy na Babilonie z Koleckim, skoro nie będzie dziś ogłoszony we frikach.

Mogli mu boksera ściągnąć.

Ze Szpilką nie zawalczy bo koledzy, Diablo odpada, nie jest łatwo.

Głowacki wydymał Szokera.

Głowacki w MMA może jedynie nokautować z dołu takiego Glebę... z gościem który trenuje MMA i jest zawodnikiem nie ma szans.

Pójdzie do frików?

Z gówna złota nie zrobisz,
Krzysiu takiego Glebę może nokautować z pleców ale na zawodnika MMA z prawdziwego zdarzenia jest za stary i miał za wiele kontuzji.

:fjedzia:

Ciekawe czy to będzie ostatni taniec dla któregoś z nich.

Obaj mają już sporo tych walk i wynagrodzenie pewnie ok. 100 tys. $ za walkę, więc wcale się nie zdziwię. Trzeba robić miejsce dla gości z DWCS. Po co płacić taką kasę jak przyjdą nowi młodsi i za dużą mniejszą kasę będą się tam zabijać?

Back