Patrosixxx
UFC Heavyweight
W jakim sensie? On w mma jest słabiutkiKałsw koncertowo to zjebało...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W jakim sensie? On w mma jest słabiutkiKałsw koncertowo to zjebało...
Mogli mu boksera ściągnąć.W jakim sensie? On w mma jest słabiutki
Głowacki wydymał Szokera.

Głowacki w MMA może jedynie nokautować z dołu takiego Glebę... z gościem który trenuje MMA i jest zawodnikiem nie ma szans.Nie chcę mieć nic wspólnego, ale na FB Strife pod postem o tej gali #KrzysztofGlowacki, żeby się lepiej klikało![]()
Smród pozostał.Nie chcę mieć nic wspólnego, ale na FB Strife pod postem o tej gali #KrzysztofGlowacki, żeby się lepiej klikało![]()
Smród pozostał.
Ale po co, skoro z przekazu jasno wynika, że jego kontrakt był zbyt duży i się nie zwracał?Mogli mu boksera ściągnąć.

Dobrze to rozkminilem, Szoker wkurwiony o TVN, bo z nie swojej winy, może zostać uznany za człowieka nie słownego.

Skoro walka dograna to chyba coś tam podpisane mieli, nie wiem do końca, właśnie słucham wywiadów, ale jak by nie było, Głowacki był dobrą kartą przetargową w tych negocjacjach.A czyjej winy? Dlaczego jakieś umowy z TVN ustala niemając podpisanych papierów z główną postacią eventu, który chcą zorganizować?
To ciekawe co tam podpisali skoro Głowacki nie zważając na konsekwencje umowy wyjebał sie na nich@JosueEstebanez szoker na konferencji mówi że mieli wszystko spisane, więc wychodzi na to że Główka honorowo....
To już inna kwestia.To ciekawe co tam podpisali skoro Głowacki nie zważając na konsekwencje umowy wyjebał sie na nich
A ja jednak postawie, że zawalczy na Babilonie z Koleckim, skoro nie będzie dziś ogłoszony we frikach.To już inna kwestia.
Jeszcze jedno, ta gala ma być 2 miesiące później, a strife robi we wrześniu, więc teraz przyszło mi coś jeszcze do głowy. Może Babilon szykuje jakąś mocną medialną galę na koniec roku.
Jednak i tak gdybym miał postawić 5 zł, to stawiam że to będą friki.
Mogli mu boksera ściągnąć.
Głowacki wydymał Szokera.
Głowacki w MMA może jedynie nokautować z dołu takiego Glebę... z gościem który trenuje MMA i jest zawodnikiem nie ma szans.
Pójdzie do frików?
Z gówna złota nie zrobisz,
Krzysiu takiego Glebę może nokautować z pleców ale na zawodnika MMA z prawdziwego zdarzenia jest za stary i miał za wiele kontuzji.

Przecież Kolecki go ubije w parterze jak amatoraA ja jednak postawie, że zawalczy na Babilonie z Koleckim, skoro nie będzie dziś ogłoszony we frikach.
A skąd wiadomo że nie będzie?A ja jednak postawie, że zawalczy na Babilonie z Koleckim, skoro nie będzie dziś ogłoszony we frikach.
KSW juz dawno zrezygnowało, widac ze UFC uczy sie od najlepszychUFC rezygnuje z PPV a ci przezywaja jakiegos emeryta z boksu![]()

Walka z Koleckim nie ma sensu... blitzkriegA ja jednak postawie, że zawalczy na Babilonie z Koleckim, skoro nie będzie dziś ogłoszony we frikach.
A skąd wiadomo że nie będzie?
Ciekawe czy to będzie ostatni taniec dla któregoś z nich.