Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale przynamniej nie jest rasista jak 99% czarnych.
Ale przynamniej nie jest rasista jak 99% czarnych.
View attachment 127254

Skad pewnośc,że jest czarny??Ale przynamniej nie jest rasista jak 99% czarnych.
View attachment 127254

Zawsze oglądałem tam puchar świata. UFC, Premier League, NHL, Moto GP, boks, wyścigi endurance, po kilka transmisji do każdego wydarzenia z dobrą jakością. Strumyk = złoto.ale to jest gowno, prawie nigdy nie na tam rugby, jebac ten stolec
Gdzie oglądasz rugby?

Jakby ci tak na sparingu ktoś zrobił to jeszcze byś pewnie podziękowałTeż tak robię, jak sparingi są na ciasnej sali. Zwyczajnie odsunął mniejszego, co w tym dziwnego?![]()

Zapomniałeś dodać że sparujesz w Białej RawskiejTeż tak robię, jak sparingi są na ciasnej sali. Zwyczajnie odsunął mniejszego, co w tym dziwnego?![]()
z krucyfiksem w dłoni ku zachodzacemu słońcuDo tego nie tańczy wieś, to skurwiel jak Diego Sanchez

Mark Kerr chyba się ogarnął. Wygląda zdrowo.
Tylko że Kerr w czasach swojej aktywności był srogo uzależniony od painkillerów, bo wszystko mu siadało. Sterydy, kontuzje, walki i kurewskie sparingi w hammer house rozjebały go fizycznie i psychicznie. Dobrze, że jednak nie doszczętnie.Zawsze cieszy, gdy ludzie w jego wieku trzymają formę. Brakuje tego na ulicach. I tak powinno być. 56 lat to jeszcze silny i sprawny chłop w rozumieniu zdrowia a nie sportu zawodowego oczywiście. Kiedyś w górach spotkałem takiego gościa. Pomagał mi znaleźć skrót, bo wyszliśmy zbyt daleko w teren a gonił nas czas i pogoda. 70+ z tego co pamiętam. Gość miał tempo lepsze niż ktokolwiek z kim chodziłem, większość szlaków w kraju i blisko Polski zaliczone po kilka razy, plany wyjazdów za granicę na szlaki, w planach wyjazd nad jezioro Bajkał i cała ekspedycja terenów - niesamowity gość.