Roshi
Roshi
Ok, ale spójrzmy prawdzie w oczy...
Haratyk rozpierdala tam każdego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No tak. Zestawiając KSW top 5 każdej wagi, z oktagonem, KSW wygrywa.Ok, ale spójrzmy prawdzie w oczy...
Haratyk rozpierdala tam każdego.
Jeśli to prawda to ta gala będzie tak dojebana że będziemy do końca roku oglądać fajtnajty z babami;)
Mistrz oktagonu przez kontendera a nasze dwa śmieszki jako mistrzowie KSW, prosto do UFC. Hihi.
Kurwa sorry, jak zwykle za szybko przeczytałem obcy język, former fighter a nie champion, kurwa nie wyszła mi ta szpila w KSW :/Zastanawiam się kiedy ten gość był mistrzem? Bo z tego co widzę mistrzem jest Keita, a Rock to numer 6. rankingu.
Myślę, że też gdzieś to widziałeś, bo mi też mignęło, że piszą o nim champion, a pasa mistrzowskiego nie ma. I tak ciekawe info.Kurwa sorry, jak zwykle za szybko przeczytałem obcy język, former fighter a nie champion, kurwa nie wyszła mi ta szpila w KSW :/
Kolejny były zawodnik KSW ląduje w UFC!
mial zadebiutowac w 2020 w walce z Gane ale byly jakies problemy kontraktowe z PFL i walke anulowaliOd lat powinien tam walczyć.
To się składa, Wielki rewanż po latach, po walce zakończoną kontuzją Deliji.Bałkańskie źródła podają, że Delija zadebiutuje na gali w Paryżu i zmierzy się z Marcinem Tyburą.
rewanz za zlamana nogeBałkańskie źródła podają, że Delija zadebiutuje na gali w Paryżu i zmierzy się z Marcinem Tyburą.

Rodolfo pod Mersherta to zajebiste wsparcie.