Siedem
NoLife FC
Stal w top 20 xDHernandez czołówka? On koło szerokiej czołówki to nawet nie stał.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Stal w top 20 xDHernandez czołówka? On koło szerokiej czołówki to nawet nie stał.
Jeśli coś działa i jest sprytne, to nie jest głupie :DAle już powiedziałeś, że nie ten. To powiedz jeszcze kto nie, pomiń tylko to jedno nazwisko![]()
Chcą zabić biednegoKolejny sromotny wpierdol Mini Majka

Jak nie powiesz to sam Cię wywiozę.Nie mogę bo.. powiedzieli, że mnie znajdą i wywiozą do lasu no.. serio nie mogę

Teraz które zło gorsze.. daj mi czas do rana, muszę przemyślećJak nie powiesz to sam Cię wywiozę.![]()

No kurla Paweł... Daj znać tylko czy stojkowiczTeraz które zło gorsze.. daj mi czas do rana, muszę przemyśleć![]()
Aliskerov ma walke 19 lipca na UFC 318 z Brunno Ferreira.Michal pisal ze bedzie to potezna walka wiec moze to bedzie ktos z nich
Tavares
Aliskerov
Nickal
No raczej tak go możemy oceniać :DNo kurla Paweł... Daj znać tylko czy stojkowicz
Poddawać umi?No raczej tak go możemy oceniać :D
Czarny czy biały?No raczej tak go możemy oceniać :D
Jak ma na drugie imię?No raczej tak go możemy oceniać :D

Tylko powiedz czy biały czy murzynDobra dobra cwaniaczki![]()
byla mistrzyni ksw chyba zapomniala w jakiek wadze ma walczyc![]()

Co wam to da ze będziecie wiedzieć trochę wcześniej?![]()

Co wam to da ze będziecie wiedzieć trochę wcześniej?![]()
Tavares poleciał z UFCMichal pisal ze bedzie to potezna walka wiec moze to bedzie ktos z nich
Tavares
Aliskerov
Nickal