Newsy MMA Userów

Nie byłem w stanie konkretnie powiedzieć ale uważam, że bywały karty które mniej mnie interesowały. Tutaj mimo słabszych nazwisk zapowiadało się kilka dobrych pojedynków. Posiłkując się Google wyczytałem, że najgorszą kartą okazała się UFC 149. Taka ciekawostka.
Patrząc na rozpiskę i tego co ufc nam serwuje teraz to ta karta 149 to mocna numerowana :beczka:

Nie byłem w stanie konkretnie powiedzieć ale uważam, że bywały karty które mniej mnie interesowały. Tutaj mimo słabszych nazwisk zapowiadało się kilka dobrych pojedynków. Posiłkując się Google wyczytałem, że najgorszą kartą okazała się UFC 149. Taka ciekawostka.
Ta karta UFC 149 elegancka była, oglądałem na żywo, teraz to gówniane PPV robią jak UFC 312, 315 teraz 316 to są dopiero chujowe karty

Poza starciami o pas reszta walk nadaje się na fight night
A co tam masz? Rewanż który nie powinien mieć miejsca bo pudel i Merab nikogo nie obchodzą zresztą Gruzinek ośmieszy go jeszcze bardziej i nie warto się łudzić że będzie inaczej no i dwie baby
Szczerze Panowie to nie mam pojęcia skąd takie opinie ale co tam kto lubi. Ja osobiście czekam na tą kartę i widzę tam multum fajnych pojedynków.

Eh, kurwa to była 3 opcja którą typowałem po Page i Pereira i szczerze mówiąc miałem i nadal mam nadzieję że to nie on będzie rywalem Michała, no ale klocki się składają.

Chuj ma 20 poddań :childcry:

@baju

Last edited:
Kurwa niedobrze w chuj
Niedobrze i bez sensu, miałem nadzieję że dadzą Michałowi stojkowicza żeby była fajna walka na numerowanej gali a nie gościa co poddaje... Rozpędzić się nie zdążył a tu znów kurwa ściana.
Pociesza jedynie fakt że ten Ruziboev niby ostatnio wygrał, ale nie zachwycił z rywalem z niezbyt wysokiej pułki, tylko że ten parter i zapasy amerykanin miał lepszy od Polaka.

Będą potężne schody.

Niedobrze i bez sensu, miałem nadzieję że dadzą Michałowi stojkowicza żeby była fajna walka na numerowanej gali a nie gościa co poddaje... Rozpędzić się nie zdążył a tu znów kurwa ściana.
Pociesza jedynie fakt że ten Ruziboev niby ostatnio wygrał, ale nie zachwycił z rywalem z niezbyt wysokiej pułki, tylko że ten parter i zapasy amerykanin miał lepszy od Polaka.

Będą potężne schody.
Uzbek jest świetnym stojkowiczem obserwuje go od dawna, jeśli Michas nie ustrzeli w pierwszych minutach to będzie lipa w chuj.

Back