Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Kibice niezadowoleni z meczmejkingu Rysiewskiego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

O kurwa, nielogiczne zestawienie.
niestety, dla redakcji licza sie tylko gale UFC oraz te, na ktorych wystepuja PolacyRedakcja nie lubi azjatyckiego MMA? Dlaczego nie ma rozpiski Rizin?![]()
Uwielbia też tych co płacą za promocje - Gromda i Fejk MMAniestety, dla redakcji licza sie tylko gale UFC oraz te, na ktorych wystepuja Polacy
KSW teraz będzie musiało posypać czeczenowi, żeby wziął walkę.
Wstawiam bo pełny eventByło już dawno, fajna inicjatywa
O wow najniższa oglądalność w historii. Bywały kurczę gorsze karty dlatego nie bardzo rozumiem czemu aż tak nisko.Prawdziwe #nikogo![]()
Bywała większa kupa niz to? Zapodaj bo az zaciekawiłeś, ja gorszego kloca chyba nie pamiętam. Zawsze przynajmniej dwie walki mnie interesowały, tutaj w sumie gdyby nie lokalny gamer to żadna walka by mnie nawet nie zaciekawiła.O wow najniższa oglądalność w historii. Bywały kurczę gorsze karty dlatego nie bardzo rozumiem czemu aż tak nisko.
Nie byłem w stanie konkretnie powiedzieć ale uważam, że bywały karty które mniej mnie interesowały. Tutaj mimo słabszych nazwisk zapowiadało się kilka dobrych pojedynków. Posiłkując się Google wyczytałem, że najgorszą kartą okazała się UFC 149. Taka ciekawostka.Bywała większa kupa niz to? Zapodaj bo az zaciekawiłeś, ja gorszego kloca chyba nie pamiętam. Zawsze przynajmniej dwie walki mnie interesowały, tutaj w sumie gdyby nie lokalny gamer to żadna walka by mnie nawet nie zaciekawiła.