Newsy MMA Userów

Jest i Iwo. Ciekawe czy mu pójdzie lepiej niż Szewczykowi rok temu.

Wszystko zależy od tego kogo mu dadzą. Trzeba pamiętać, że ten matchmaking nie jest jakiś super sprawiedliwy. Nie ma żadnego losowania czy coś w tym stylu. Zestawiają jak im się podoba. Czasem dwie niedojdy walczą o kontrakt, a czasem dwóch solidnych zawodników. Cała geopolityka UFC też jest brana pod uwagę. Przy dużym nie farcie zostanie rzucony na pożarcie temu najbardziej doświadczonemu Brazylijczykowi. Najłatwiejszym rywalem chyba Rusek.

czyli Wiklacz marnuje sobie rok kariery i liczy na to ze Aska wcisnie go bezposrednio do UFC :frankapprove:

Ruchała CHYBA gdzieś się wypowiadał że mógłby przez dwcs. Jeden z nich tak mówił.

Ta Shields to ile ma lat, 40? Co ona chce od MMA, choć pewnie pfl spokojnie da jej walkę.

Ta Shields to ile ma lat, 40? Co ona chce od MMA, choć pewnie pfl spokojnie da jej walkę.
Shields ma 30 lat i już dwa razy wystąpiła na PFL :cool: Ona raczej zamiata co ma w boksie, hajs zapewne też się bardziej zgadza.
W klatce się chciała sprawdzić gdy miała chyba najbardziej wybujałe ego.
Ogólnie chuj z nią.

najgorzej byłoby gdyby jakiś nołnejm wskoczył na zastępstwo
Zastępstwo tylko i wyłącznie z nołnejmami. Nikt nie weźmie walki z kimś takim jak Gamrot w Apex xD

Może zrzucą walkę i obiecają mu zastępstwo do Topuria vs Oliveira? :lesnarhappy:

Zastępstwo tylko i wyłącznie z nołnejmami. Nikt nie weźmie walki z kimś takim jak Gamrot w Apex xD

Może zrzucą walkę i obiecają mu zastępstwo do Topuria vs Oliveira?
Walka Gamera ma być za dwa tygodnie, myślę że najlepiej dla Polaka byłoby gdyby przełożyli walkę na za 4 tygodnie i niech francuz pokazuje jaja tak jak pokazał Gamrot z Turnerem.

E: no i chuj, Klein niby bez kontuzji, teraz człowiek nie wie czy to dobra czy zła wiadomość.

Przyznawać się, kogo to strona :mamed:

c38cb319f2035.jpg

Brazylijczyk twierdzi, że rozłożył Topurię na czynniki pierwsze. Co myślicie? Zaoferował pomoc w przygotowaniach Charlesowi do tej walki. Nie spodziewałem się analitycznego podejścia po Silvie:joe:

Rogan kiedyś wspominał, że Nerdsi mają jakiegoś analityka, naukowca pomagającego im studiować styl przeciwników. Po tym co ostatnio pokazał Prates, nie do końca w to wierzę… Niskie fight IQ, nie zmieniał taktyki pod wpływem tego co działo się w klatce…Być może z zwyczajnie spalił się psychicznie.

Silva pewny siebie i z klasą o Gruzinie.

Last edited:
Brazylijczyk twierdzi, że rozłożył Topurię na czynniki pierwsze. Co myślicie? Zaoferował pomoc w przygotowaniach Charlesowi do tej walki. Nie spodziewałem się analitycznego podejścia po Silvie:joe:

Rogan kiedyś wspominał, że Nerdsi mają jakiegoś analityka, naukowca pomagającego im studiować styl przeciwników. Po tym co ostatnio pokazał Prates, nie do końca w to wierzę… Niskie fight IQ, nie zmieniał taktyki pod wpływem tego co działo się w klatce…Być może z zwyczajnie spalił się psychicznie.

Silva pewny siebie i z klasą o Gruzinie.

Po tym co do tej pory widziałem, największe szanse....
:redford:

Back