D
Deleted member 13171
Guest
Jest testowany, chce walczyć w grudniu. Ale wiemy jak to jest u niego z deklaracjiami. Zobaczymy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa już z 3 lata zapowiada powrót![]()
Jest testowany, chce walczyć w grudniu. Ale wiemy jak to jest u niego z deklaracjiami. Zobaczymy.

Magny vs Nelson, jak Nelson znokautuje tego czarnego emeryta to nie mam więcej pytań co do Magnego.

Magny vs Nelson, jak Nelson znokautuje tego czarnego emeryta to nie mam więcej pytań co do Magnego.
Kogo jak nie zwłoki Magnego? Gdyby walczył z Koike bym napisał to samo, chłop od dawna wychodzi tylko po pieniądze i nie trzyma ciosu więc nie zdziwi mnie nokaut na jego postaci w wykonaniu jakiegokolwiek zawodnika.Nelson który na 25 walk ma tylko 4 TKO na początku kariery ma kogoś znokautować?![]()
Lopatologicznie.Nelson który na 25 walk ma tylko 4 TKO na początku kariery ma kogoś znokautować?![]()
Jutro gala Uniqu na 10 lecie za free w kanale sportowym.

E: widzę że jest, ale chuj tam nie usuwam, czuję pewną niekrytą satysfakcję, bo co tutaj i nie tylko lizali wora borewiczowi jaki on wspaniały to głowa mała
Żmija zezłomował poczutego Kubusia
Mam nadzieję że pamiętacie co kilka miesięcy temu pisałem na temat nowego "podnieconego" prezesa fen ;)
No to oficjalnie można to uznać już jako prawdę a nie plotki, Leo ma dobre info co do brazoli.
Raczej UFC uruchomiło swoje podwójne standardy jeśli potwierdzą się te plotki.Volk podobno dogaduje obronę pasa w walce z Yairem.