Newsy MMA Userów

W komisji są stópkarze
giphy.gif

wydaje mi sie, ze jak teraz Jones pierdolnie kogos i ucieknie z miejsca zdarzenia, to i tak nie zabiora mu tego smiesznego pasa

teraz trzeba bedzie kibicowac Belalowi :childcry:

Last edited:

wydaje mi sie, ze jak teraz Jones pierdolnie kogos i ucieknie z miejsca zdarzenia, to i tak nie zabiora mu tego smiesznego pasa

teraz trzeba bedzie kibicowac Belalowi :childcry:

Double champ przecież już jest :travolta:Dwóch double champów brzmi komicznie

Jeszcze kilka miesięcy temu ufc mówiło ze topuira początkuje koniec ery dabl czempów i teraz każdy będzie musial wakować.

Nagle dla parcha zrobi się wyjątek :stevecarell:
Z tego co pamiętam chcą ukrócić zdobycie pasa i od razu szczekanie o drugi pas. Tym co wyczyścili dywizję albo zrobili kilka mocnych obron nie będą stawać na przeszkodzie.

Nie zgadzam się, bo dwutygodniowe wyprzedzenie to dość krótko. Ale z drugiej strony chciał wyjść do BSD. Świadczy to tylko o tym, że Gamer wzbudza pewien respekt wśród zawodników. Odrzucona walka to wręcz komplement dla Mateo.
Gość może z marszu wskoczyć do Top 10 i wybrzydza. Nie ma dla mnie argumentów ułaskawiających w takim momencie. 90% zawodników dałoby się za taką szansę pokroić.
Prędzej bym BSD tłumaczył bo jest po dwóch wpierdolach i trzeci mu nie potrzebny, ale Ruffy nie miał nic do stracenia

Back