Vvallachia
UFC Heavyweight
Izi muni dla Armana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Usman juz nigdy nie zawalczy w Kanadzie![]()
W komisji są stópkarzeco to za popierdolona logikai dlaczego akurat foot stompy a nie np knee stepy, palce w oczy czy łokcie 12-6 ?
W komisji są stópkarze
wydaje mi sie, ze jak teraz Jones pierdolnie kogos i ucieknie z miejsca zdarzenia, to i tak nie zabiora mu tego smiesznego pasa
teraz trzeba bedzie kibicowac Belalowi![]()
wydaje mi sie, ze jak teraz Jones pierdolnie kogos i ucieknie z miejsca zdarzenia, to i tak nie zabiora mu tego smiesznego pasa
teraz trzeba bedzie kibicowac Belalowi![]()
Z tego co pamiętam chcą ukrócić zdobycie pasa i od razu szczekanie o drugi pas. Tym co wyczyścili dywizję albo zrobili kilka mocnych obron nie będą stawać na przeszkodzie.Jeszcze kilka miesięcy temu ufc mówiło ze topuira początkuje koniec ery dabl czempów i teraz każdy będzie musial wakować.
Nagle dla parcha zrobi się wyjątek![]()
Potwierdzam.Stefan to chyba jebnie(albo juz jeblo).
Pięknie go zezlomowalRysiewski sprowadza na ziemię Szokera.
![]()
Dyrektor sportowy KSW odpowiada managerowi: „Artur przekÅada swoje prywatne poglÄdy na zebranie poklasku i lajków na internecie”
WojsÅaw Rysiewski odniósÅ siÄ do medialnych wypowiedzi Artura Ostaszewskiego, menedżera Sebastiana Przybysza. Dyrektor sportowy KSW wyjaÅniÅ kulisy wspóÅpracy i odniósÅ siÄ do kwestii badaÅ na…inthecage.pl
Kolejna walka na KSW 107.
Formela przechodzi do 70.Lekka czy 66?
KSW ruszy na Niemcy w przyszłym roku?
Nie zgadzam się, bo dwutygodniowe wyprzedzenie to dość krótko. Ale z drugiej strony chciał wyjść do BSD. Świadczy to tylko o tym, że Gamer wzbudza pewien respekt wśród zawodników. Odrzucona walka to wręcz komplement dla Mateo.Kolejny obsrany kalkulator.
Gość może z marszu wskoczyć do Top 10 i wybrzydza. Nie ma dla mnie argumentów ułaskawiających w takim momencie. 90% zawodników dałoby się za taką szansę pokroić.Nie zgadzam się, bo dwutygodniowe wyprzedzenie to dość krótko. Ale z drugiej strony chciał wyjść do BSD. Świadczy to tylko o tym, że Gamer wzbudza pewien respekt wśród zawodników. Odrzucona walka to wręcz komplement dla Mateo.
De Rieddwr takie przejazdy robi, że jeszcze z pol roku temu nie dał by mu żadnych szans, a teraz jest dla mnie faworytem tego starcia.![]()
Former champ Whittaker to face de Ridder in July
Former middleweight champion Robert Whittaker will face Reinier de Ridder in the headlining fight of UFC Fight Night on July 26 in Abu Dhabi.www.espn.com
![]()