Newsy MMA Userów

Nie jedna "prawniczka" jest właśnie tak odklejona i się zadaje z takimi patusami. Nie każdy kto nauczył się kodeksu na pamięć żeby zdać egzamin jest ogarnięty życiowo. Ja akurat miałem epizod na tym kierunku i jak sobie przypomnę niektóre dziewczyny, które tam studiowały to jedyna różnica między Karyną z żabki a "elytarną" Karyną prawniczką była taka, że jednej z nich rodzice byli w stanie zapłacić za prywatne studia a w głowie u jednej i drugiej to samo, pustka.
Znam jedną taką, wielka pani mecenas, a na studiach którymi tak się szczyci ciągnęła za torebkę czy perfumy. Jak na "praktyki" trafiła do jednego papugi to została przez kilka lat na etacie lachociąga. Teraz na swoim, pierwsza do lansu ale kto ma wiedzieć ten wie.

Znam jedną taką, wielka pani mecenas, a na studiach którymi tak się szczyci ciągnęła za torebkę czy perfumy. Jak na "praktyki" trafiła do jednego papugi to została przez kilka lat na etacie lachociąga. Teraz na swoim, pierwsza do lansu ale kto ma wiedzieć ten wie.
Jaką masz aplikacje? :roberteyeblinking:

Miałem nosa

Nie grzeje mnie ta walka, mam nadzieję że omalley znów przegra, a prócz tego ogłosili też Pena vs Harrison

Miałem wielką nadzieję, że Prates zostanie na 314 i zrobią jakiś 2 week notice ale niestety :(
Liczę, że O’Malley z naprawionym biodrem poradzi sobie lepiej i odbierze pas. Wiem, wiem niepopularna opinia ale polubiłem gościa. Ma poukładane w głowie.

Garry bierze wszystko co dają. Będą fajerwerki. Sto razy lepsze niż oryginalnie zaplanowana walka.
:cmgkeepgoing:
Garry to przeleży, kiedy on jakieś fajerwerki dał. Ostatnio to chyba z Rodriguezem 5 walk temu, a z lepszymi przeciwnikami to tyś tyś lowkickiem, albo zamulanie w parterze. Z Nealem byłaby o wiele bardziej widowiskowa walka. Jedyna nadzieja, że Prates podłapał trochę myczków parterowych od naszego Michała i da radę utrzymać walkę w stójce, ale raczej marnie widzę na to szanse przy tej przewadze warunków i siły na niekorzyść Brazylijczyka :no no:

Garry to przeleży, kiedy on jakieś fajerwerki dał. Ostatnio to chyba z Rodriguezem 5 walk temu, a z lepszymi przeciwnikami to tyś tyś lowkickiem, albo zamulanie w parterze. Z Nealem byłaby o wiele bardziej widowiskowa walka. Jedyna nadzieja, że Prates podłapał trochę myczków parterowych od naszego Michała i da radę utrzymać walkę w stójce, ale raczej marnie widzę na to szanse przy tej przewadze warunków i siły na niekorzyść Brazylijczyka :no no:
Ale tępaka jest łatwo naruszyć. Może i będzie przeleżane, ale wystarczy, że trafi Prates. Szczęki za mocnej gary nigdy nie miał, póżniej lepiej zaczął się tylko bronić.

Ale tępaka jest łatwo naruszyć. Może i będzie przeleżane, ale wystarczy, że trafi Prates. Szczęki za mocnej gary nigdy nie miał, póżniej lepiej zaczął się tylko bronić.
Jak MVP z jego kontrolą dystansu dawał się łatwo sprowadzać i nic praktycznie nie trafił to myślisz, że Prates da sobie lepiej radę? Tak jak mówisz odkąd został trafiony przez Songa szukając highlightu to Garry zaczął walczyć mega ostrożnie i praktycznie nie wchodzi w wymiany, a gdy dojdzie do klinczu to będzie jak pojedynek z młodszym bratem. Gdyby nie Ruffy to Prates pewnie ścinałby do lekkiej i myślę, że w tej walce to wyjdzie, bo póki co miał bardzo sprzyjające zestawienia, w większości z zawodnikami po drugiej stronie rzeki, i nikt go nie przetestował. Mam nadzieję, że to Ty masz rację i Garry zostanie zezłomowany, ale w półśredniej ja Pratesa nie widzę i obawiam się, że może się skończyć jak z Hollandem w średniej jak UFC przestanie go promować.

470874229_6589508812834_2120756202798111961_n.jpg

KSW w Brnie, a ja nic nie wiem?

:mamed:

Back