Newsy MMA Userów

Poza tym z tego co wiem ich zjebana religia pozwala profesjonalnym sportowcom odroczyć ramadan i przejść go awansem po zakończonej karierze, chyba Benzema kiedyś o tym mówił. Więc niech się dopasowują do świata, a nie jak zawsze chcą dopasowywać świat do siebie.
Ale ty nie rozumiesz! oni są bardziej religijni!

Mógł przyjąć ofertę na walkę w Październiku. Sam sobie problemy zrobił

To ze debil je tylko w nocy przez pol roku to jego sprawa xD to nie zagrywki ufc tylko spierdolona religia. Powinni albo kazac ciapakom walczyc w ramadan albo ich wyjebac i niech sie bija po salach gimnastycznych w kozolandachóg
No właśnie to jest pojebane. Wpierdalają religie w mordobicie, jakoś Ci co klękają przed panami w sukienkach w Wigilię mogę się napierdalać. Pewnie wtedy Bóg im pomógł wiadomo, a teraz jakbym jakims cudem kozojebca wygral, to pewnie Allah mu pomógł nakurwiać innego typa po mordzie. Ale kurwa wpierdalanie jakiejkolwiek religii i dopasowywanie pod to napierdalaniny na pięści to jakiś kosmos.

obraz_2025-03-03_185909762.png

Był tu temat ramadanu

żeby nie było, z góry mówię że mam wyjebane na poglądy religijne bo jestem ateistą ale cytując muzułmanina z /r mma

walka ogółem (szczególnie uderzenia w głowę), bycie skąpo odziany przed tłumem, cięcie wagi (jako samookaleczanie) itd. jest niezgodne z Koranem. Jest jeszcze temat o tym że walczą dla organizacji promującej hazard i sponsorowanej przez branże alkoholowe

ciekawy fakt na nadchodzącą walkę z Aleksem, jeśli Magomedowi poleci krew anuluje to jego post związany z Ramadanem

W skrócie niech nie pierdolą jacy oni religijni jak łamią sporo zasad

Był tu temat ramadanu

żeby nie było, z góry mówię że mam wyjebane na poglądy religijne bo jestem ateistą ale cytując muzułmanina z /r mma

walka ogółem (szczególnie uderzenia w głowę), bycie skąpo odziany przed tłumem, cięcie wagi (jako samookaleczanie) itd. jest niezgodne z Koranem. Jest jeszcze temat o tym że walczą dla organizacji promującej hazard i sponsorowanej przez branże alkoholowe

ciekawy fakt na nadchodzącą walkę z Aleksem, jeśli Magomedowi poleci krew anuluje to jego post związany z Ramadanem

W skrócie niech nie pierdolą jacy oni religijni jak łamią sporo zasad
Dasz link do tego wątku?

On to dobrze wie, że to jest chujnia ale jak się da wycisnąć jak najwięcej z tego biznesu to chytrośc miliardera bierze górę.

Back