konto_zablokowane
WSOF Middleweight
Mnie ciekawi pod kogo oni robią te anglojęzyczne wpisy, jak nie mają żadnych komentarzy czy aktywności użytkowników zza granicy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

domy na Skamieniałego![]()
Byle jak najbardziej ułatwić Alexowi obronę tytułu. Frajerskie zagrywki UFC.A co UFC obchodzi jakiś sramadan?A więc w taki sposób UFC chce dać handicap brazylijczykowi - ustalając termin walki na okres ramadanuByle jak najbardziej ułatwić Alexowi obronę tytułu. Frajerskie zagrywki UFC.
Ale Magomedowi już wcześniej proponowali i odmówił. Jakby drugi raz odmówił to Danka by sie na niego wkurwił i do ts'a jeszcze dalejA więc w taki sposób UFC chce dać handicap brazylijczykowi - ustalając termin walki na okres ramadanuByle jak najbardziej ułatwić Alexowi obronę tytułu. Frajerskie zagrywki UFC.
A co UFC obchodzi jakiś sramadan?
Na moje są to świadome zagrywki ze strony UFC by utrzymać na tronie kurę znoszącą złote jajka. Jeśli za pierwszym razem propozycja była również na walkę w okresie ramadanu to dla mnie sprawa jest jasna.Ale Magomedowi już wcześniej proponowali i odmówił. Jakby drugi raz odmówił to Danka by sie na niego wkurwił i do ts'a jeszcze dalej
Zaoferowali mu 307 (gdzie Pereira walczył z Khalilem) w Październiku ale odmówiłNa moje są to świadome zagrywki ze strony UFC by utrzymać na tronie kurę znoszącą złote jajka. Jeśli za pierwszym razem propozycja była również na walkę w okresie ramadanu to dla mnie sprawa jest jasna.
Jak na moje to jak się muslimom nie podoba to mogą wypierdalać. Nie pierwszy raz jest taka sytuacja, że któryś z nich po walce "hallahu akbaru ide po mistrza, zabije tego czy tamtego ale tylko dopiero po ramadanie" i potem płacz, że albo dywizja stoi albo mistrz nie walczyNa moje są to świadome zagrywki ze strony UFC by utrzymać na tronie kurę znoszącą złote jajka. Jeśli za pierwszym razem propozycja była również na walkę w okresie ramadanu to dla mnie sprawa jest jasna.
Ramadan trwa tylko miesiąc, spokojnie mogli znaleźć inny termin. Widać, że chcą ułatwić sprawę Poatanowi, nie szanuje takiego podejścia UFC.Jak na moje to jak się muslimom nie podoba to mogą wypierdalać. Nie pierwszy raz jest taka sytuacja, że któryś z nich po walce "hallahu akbaru ide po mistrza, zabije tego czy tamtego ale tylko dopiero po ramadanie" i potem płacz, że albo dywizja stoi albo mistrz nie walczy
Pereira im się opłaca więc UFC go prowadzi tak żeby z jego nazwiska wyciskać jak najwięcej i jak najdłużej.Ramadan trwa tylko miesiąc, spokojnie mogli znaleźć inny termin. Widać, że chcą ułatwić sprawę Poatanowi, nie szanuje takiego podejścia UFC.

Za dużo szukasz w tym jakiegoś spisku.Ramadan trwa tylko miesiąc, spokojnie mogli znaleźć inny termin. Widać, że chcą ułatwić sprawę Poatanowi, nie szanuje takiego podejścia UFC.

U arabów na galach kozojeby zawsze kombinują z kroplówkami to jako zwykly kibic chuja kładę na jakiś ramadan. Święto jebanych terrorystów.Na moje są to świadome zagrywki ze strony UFC by utrzymać na tronie kurę znoszącą złote jajka. Jeśli za pierwszym razem propozycja była również na walkę w okresie ramadanu to dla mnie sprawa jest jasna.
Ja tego nie obchodze, Pereira pewnie też.

Tu nie chodzi o sam ramadan tylko o stan fizyczny w jakim w tym okresie będzie Ankalaev. Duża niesprawiedliwość.U arabów na galach kozojeby zawsze kombinują z kroplówkami to jako zwykly kibic chuja kładę na jakiś ramadan. Święto jebanych terrorystów.
Ja tego nie obchodze, Pereira pewnie też.
Mogą walczyć nawet w sylwestra Alex i tak go ujebie jak psa.
Wystarczy już układania wszystkiego pod kozojebów.
Ale nikt się nie oburzał jak Khabib trzymał ręcznik, a to też niesprawiedliwe. Tak samo szybko zniknął temat kroplówek, a to też niesprawiedliwe, że jedni zajechani zbijaniem wagi, a drudzy najebani glutationem ;)Tu nie chodzi o sam ramadan tylko o stan fizyczny w jakim w tym okresie będzie Ankalaev. Duża niesprawiedliwość.
No i to też powinno się piętnować. Każda niesprawiedliwość która daje handicap którejś ze stron jest chujowa.Ale nikt się nie oburzał jak Khabib trzymał ręcznik, a to też niesprawiedliwe. Tak samo szybko zniknął temat kroplówek, a to też niesprawiedliwe, że jedni zajechani zbijaniem wagi, a drudzy najebani glutationem ;)
Chuj w ich religię. Sport to sport, koszykarze też grają w Boże Narodzenie i sylwestra. Skoczkowie skaczą w nowy rok.
Nie podoba się niech idą do normalnej pracy, w chuju mam gorzkie żale, że "ramadan".
To ze debil je tylko w nocy przez pol roku to jego sprawa xD to nie zagrywki ufc tylko spierdolona religia. Powinni albo kazac ciapakom walczyc w ramadan albo ich wyjebac i niech sie bija po salach gimnastycznych w kozolandachNa moje są to świadome zagrywki ze strony UFC by utrzymać na tronie kurę znoszącą złote jajka. Jeśli za pierwszym razem propozycja była również na walkę w okresie ramadanu to dla mnie sprawa jest jasna.
Poza tym z tego co wiem ich zjebana religia pozwala profesjonalnym sportowcom odroczyć ramadan i przejść go awansem po zakończonej karierze, chyba Benzema kiedyś o tym mówił. Więc niech się dopasowują do świata, a nie jak zawsze chcą dopasowywać świat do siebie.To ze debil je tylko w nocy przez pol roku to jego sprawa xD to nie zagrywki ufc tylko spierdolona religia. Powinni albo kazac ciapakom walczyc w ramadan albo ich wyjebac i niech sie bija po salach gimnastycznych w kozolandach