Newsy MMA Userów

Hadaś vs Zadyma w walce wieczoru na zasadach bokserskich, już wiesz cóż to za wyjątkowej klasy gówno?

Może ktoś przetłumaczyć mniej więcej o co ta locha się przyjebała do Habibiego?

Są przepisy, że w tych rzędach z wyjściem awaryjnym powinni siedzieć ludzie, którzy w razie sytuacji awaryjnej będą w stanie pomóc obsłudze z ewakuacją etc. Stewardessy stwierdziły, że Kebs się do tego nie nadaje i go poprosiły o zmianę miejsca, nie chciał zmienić to został wyproszony, krótka piłka ^^

DURNIAT W SZOKU
86f892034776294c143b4266f9095f1c39878d4866c28394ee78a71bdcc47849.png

Są przepisy, że w tych rzędach z wyjściem awaryjnym powinni siedzieć ludzie, którzy w razie sytuacji awaryjnej będą w stanie pomóc obsłudze z ewakuacją etc. Stewardessy stwierdziły, że Kebs się do tego nie nadaje i go poprosiły o zmianę miejsca, nie chciał zmienić to został wyproszony, krótka piłka ^^
Paradoks tej sytuacji jest taki, że Khabib prawdopodobnie był najbardziej odpowiednią osobą na pokładzie która dźwignęła by potrzebę pomocy pasażerom w razie sytuacji awaryjnej.

Paradoks tej sytuacji jest taki, że Khabib prawdopodobnie był najbardziej odpowiednią osobą na pokładzie która dźwignęła by potrzebę pomocy pasażerom w razie sytuacji awaryjnej.
Nie byłby. Tam chodzi o sprawne komunikowanie i kierowanie ludzi do wyjścia ewakuacyjnego, więc trudno, żeby personel pokładowy czuł się tam komfortowo z Kebsem, który angielski ma mocno średni i często nie rozumie co się do niego mówi, więc ja tam żadnej kontrowersji nie widzę, tym bardziej, że nikt go z samolotu nie wyrzucał tylko kazał zmienić miejsce. Ogólnie można dyskutować o właściwym zachowaniu w samolocie i czy niektóre reguły są sprawiedliwe, ale ani to nie temat na to, ani poza wyłapaniem zarzutów nic się nie wskóra odmawiając wykonywania poleceń obsługi, więc w sumie nie ma się nad czym rozwodzić :fjedzia:

KSW, KSW i KSW
Pytam, bo oprócz UFC jakąś tam marką na świecie jest tylko PFL,Octagon i KSW, więc ciekawią mnie te słowa ,,wiele federacji" One to bardziej K-1 niż MMA, więc jestem zaskoczony tym ,,wiele federacji" Na poziomie rozpoznawalności MMA ma ich maksymalnie 4-5?

Pytam, bo oprócz UFC jakąś tam marką na świecie jest tylko PFL,Octagon i KSW, więc ciekawią mnie te słowa ,,wiele federacji" One to bardziej K-1 niż MMA, więc jestem zaskoczony tym ,,wiele federacji" Na poziomie rozpoznawalności MMA ma ich maksymalnie 4-5?
IMO PFL, ONE, FEN, w mniejszym stopniu KSW. Kończę jednak OT w tym temacie. :P

Dzisiaj nastąpił koniec Bellatora. Kawał historii, choć dla mnie osobiście po odejściu Rebneya było już tylko gorzej, to i tak szkoda tej marki.
Oglądałem, bodaj, od drugiej gali a może nawet od pierwszej, jeszcze po hiszpańsku.
Wszystkie dopóki był Rebney, później jeszcze trochę jak przejął to Scott, a później już mnie w ogóle nie pociągało.

Back