Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak się traktuje fajterów w UFC odcinek 2137
Co ty pierdolisz..Nikt by go nie uniósł przecież

Zadora zdrowy
.
Zadora zdrowy
Jeszcze artnox wrzuca posta na instagram, że przegrał po kontrowersyjnym ciosie, za który mu punkt odjętoKurwa jebana. Takim ciosem mozna z człowieka zrobic warzywo. Ale takie zjeby pewnie nie mają tego w głowie.

Żenada. Tak samo tłumaczenia tego smiecia zadory po walceJeszcze artnox wrzuca posta na instagram, że przegrał po kontrowersyjnym ciosie, za który mu punkt odjęto![]()
w tyl glowy?Tego typu łokieć jest legalny na amatorskich zawodach muay thai

Tak. Niecały miesiąc temu byliśmy na pucharze polski muay thai i na odprawie sędziowskiej powiedziano nam, że łokcie z góry w tył głowy są dozwolone. Też mnie to zdziwiło.w tyl glowy?![]()
to boks ma duzo zdrowsze podejscie bo sa mocno zakazane, przez to ze czaszka jest tam zdecydowanie ciensza niz w innych czesciachTak. Niecały miesiąc temu byliśmy na pucharze polski muay thai i na odprawie sędziowskiej powiedziano nam, że łokcie z góry w tył głowy są dozwolone. Też mnie to zdziwiło.
Zgadza się. W muay thai można też kopać w tył pleców itd co w k1 jest zabronione.to boks ma duzo zdrowsze podejscie bo sa mocno zakazane, przez to ze czaszka jest tam zdecydowanie ciensza niz w innych czesciach
A na jakich zasadach walczyli Zadora i Ryta?Zgadza się. W muay thai można też kopać w tył pleców itd co w k1 jest zabronione.
No właśnie tego nie wiem bo myslalem że to miał być tylko boks na małe.A na jakich zasadach walczyli Zadora i Ryta?
Patologiczny boksA na jakich zasadach walczyli Zadora i Ryta?
michalsobiech.pl
![]()
Ta historia nie powinna się nigdy wydarzyć - Diet Doctor - Zmień swoje życie z dietetykiem i zawodnikiem KSW Michałem Sobiechem
Ta historia nie powinna się nigdy wydarzyć. Nie chcę mówić, że mogłem wykitować — ale fakt jest taki, że gdybym miał więcej pecha, mogłoby mnie tu już nie być. Zacznijmy jednak od początku. KSW 99 i moje zwycięstwo. Widziałeś walkę? Jestem dumny z siebie, z tego, co zaprezentowałem — pełna...michalsobiech.pl
No wiesz. Gdyby tak do tego podejść, za chwilę okazałoby się, że nie ma kto walczyćNo i Kutyla powinien wrócić do układania instalacji elektrycznych a MMA oglądać w RTL lub ARD... Haaaa tfuu

No i chuj. Wydaje Mi się z że zdrowie i życie jest ważniejsze. Tu gość wychodzi z premedytacją do walki i nikt Mi nie powie że jest to normalne i powinno być akceptowane.No wiesz. Gdyby tak do tego podejść, za chwilę okazałoby się, że nie ma kto walczyć![]()
![]()
Ta historia nie powinna się nigdy wydarzyć - Diet Doctor - Zmień swoje życie z dietetykiem i zawodnikiem KSW Michałem Sobiechem
Ta historia nie powinna się nigdy wydarzyć. Nie chcę mówić, że mogłem wykitować — ale fakt jest taki, że gdybym miał więcej pecha, mogłoby mnie tu już nie być. Zacznijmy jednak od początku. KSW 99 i moje zwycięstwo. Widziałeś walkę? Jestem dumny z siebie, z tego, co zaprezentowałem — pełna...michalsobiech.pl
Miałem na myśli, że to dzieje się codziennie na treningach. Więc i sami zawodnicy będą do tego inaczej podchodzić, niż społeczność internetowa - masz przykład wypowiedzi Kaczmarczyka. Nie mówiąc o tym, że zapewne jest cała masa małych klubów, gdzie nawet mat się nie dezynfekuje.No i chuj. Wydaje Mi się z że zdrowie i życie jest ważniejsze. Tu gość wychodzi z premedytacją do walki i nikt Mi nie powie że jest to normalne i powinno być akceptowane.
Nie no, Kutyła powinien za to ponieść konsekwencje. Przynajmniej od organizacji, a jeśli to możliwe to na drodze sądowej. Chłop przez własny idiotyzm zakaził Sobiecha i naraził na grube problemy zdrowotne wiele innych osób.