Newsy MMA Userów

Ładnie ludzi wydymali i rywali, którzy się szykowali.

Gak-P2LW4AAAs7F

Kilka ciekawostek jak Aliskerov vs Muniz się znajdzie, nie wiem też czy było że Rinad F. Zawalczy na gali w Arabii. A jeszcze na innej gali Soriano zawalczy z Mediciem. Guskov vs Johnny Walker.
Grono rywali Janka zmniejsza się.

Aha, Grubasek Barnett zawalczy 26 u arabów.

Last edited:
Danie aż się oczy zaświeciły jak typ sam się złapał w siatkę za 10+10, a do tego jeszcze będzie viral na tictacu czy innym MySpace :frankapprove:
Tyle że ten zawodnik ani efektowny ani perspektywiczny, dana dał się nakręcić i po 1-3 powie że już nigdy tego nie zrobi, rekord 7-0, już w tej kwestii wydymał łysego.

Swoją drogą Cezary podobny wiek, rekord większy, a na szansę jak na razie nie ma co liczyć, smuteczek, przecież nikt nie powie że tadżykistan to lepszy rynek niż Polski, tam wogole mają kurwa kablówkę i telewizję?

Tyle że ten zawodnik ani efektowny ani perspektywiczny, dana dał się nakręcić i po 1-3 powie że już nigdy tego nie zrobi, rekord 7-0, już w tej kwestii wydymał łysego.

Swoją drogą Cezary podobny wiek, rekord większy, a na szansę jak na razie nie ma co liczyć, smuteczek, przecież nikt nie powie że tadżykistan to lepszy rynek niż Polski, tam wogole mają kurwa kablówkę i telewizję?
Tadżykistan to mega bogaty kraj, ale nie wiem jak z kablówką bo tam ostra dyktatura jest grana.

Wkurwia mnie, że Dana tak rucha zawodników na kasę, ale niech już to pfl idzie w pizdu, bo mając najlepszą w swojej historii kartę, która mogła być numerowaną UFC zrobić taki wynik to trzeba być antytalentem promotorskim :matt:
Tak w skrócie to było tam o tym, że oni w ogóle w materiałach promocyjnych nie mówili, że mają najlepszego zawodnika wagi ciężkiej na świecie w ME tylko skupili się na gadaniu ogromne chłopisko vs ogromne chłopisko.

Back