Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Biedny dindu z uciemiężonej Nigerii

Wincyj się doczytałem i typ Izzyego od nigasów i pedałów podobno zwyzywał zanim został opluty
Bambusa psycha klękaWincyj się doczytałem i typ Izzyego od nigasów i pedałów podobno zwyzywał zanim został opluty

A co? Miał go zwyzywać od białego hetero?Wincyj się doczytałem i typ Izzyego od nigasów i pedałów podobno zwyzywał zanim został opluty

Kto wie może to byłaby dla czarnego geja obelgaA co? Miał go zwyzywać od białego hetero?![]()

Ciekawe, nie? Nigdy nie myślisz o tym z tej stronyKto wie może to byłaby dla czarnego geja obelga![]()

w tym czasie bedzie gowno gala one

Jedni na emeryturę trenerka, dla Janka gierkaJanek Błachowicz dziennikarzem
View attachment 107796
Hahaha co za cyrk lol
Hahaha co za cyrk lol
W zeszłym tygodniu Robocop zmienił swoje profilowe zdjęcie na Instagramie, to z ONE zastępując tym z KSW.
Chorwat gościł na gali FNC 19, która odbyła się w Puli, a po wydarzeniu udzielił krótkiego wywiadu na MMA Respect.
– Sytuacja jest trudna – przyznał Roberto. – Mam kontrakt z ONE, ale niestety wszystko źle się zaczęło z tymi dwoma walkami. Kontrakt wiąże mnie z ONE.
– Drzwi do FNC, KSW i Oktagonu stoją przede mną otworem, ludzie wysyłają oferty, ale nadal mam obowiązujący kontrakt. To trochę skomplikowana historia. Wkrótce będzie ogłoszona moja walka w ONE.

Dawaj Soldic do ksw![]()
Martin Lewandowski zdradził status rozmów z Roberto Soldiciem, jednoznaczna deklaracja Chorwata: „Drzwi do FNC, KSW i Oktagonu stoją przede mną otworem, ale…” - Lowking.pl
Były mistrz wag półśredniej i średniej KSW Roberto Soldić zabrał głos na temat swojej sportowej przywww.lowking.pl
![]()

przegrany dla Harasia
Czekamy
Tydzień, lub dwa, bez zmiany karty w Fight weeku przed KSW jest jak wódka bez popitki.
Tydzień, lub dwa, bez zmiany karty w Fight weeku przed KSW jest jak wódka bez popitki.

To jest rewanż za to jak go wyruchali na walce ze Skibą na decyzję i była afera.KECZŁEJT
I potężny skiba w czapkę od złapanego w siatkę buma.
![]()
Kilo robusty od Wojka przeważyło.To jest rewanż za to jak go wyruchali na walce ze Skibą na decyzję i była afera.
To że gość zdecydował się znów zawalczyć w Polsce świadczy o tym że KSW ma jakąś tam renomę na świecie, bo po tamtej gali zarzekał się że nigdy więcej na Polskiej ziemi.