Vvallachia
UFC Heavyweight
zaraz Kamaru też wypadnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zaraz Kamaru też wypadnie
Wyglada na to ze ten nowy Magomedov to kawal ku*wy jest
Co tam było?
Dobra, bo myślałem, że już to video niedostępne, a to ograniczenia wiekowe. Przy jego zakontraktowaniu była dyskusja na tym forum o tej akcji z galerią handlową.Kliknij i posluchaj, za duzo pisania
Dobra, bo myślałem, że już to video niedostępne, a to ograniczenia wiekowe. Przy jego zakontraktowaniu była dyskusja na tym forum o tej akcji z galerią handlową.
UFC296 to bedzie potega
z naszym rodakiem akcje widziales?
![]()
Reprezentant Polski poddaÅ zawodnika UFC w walce grapplingowej. Rosjanin wpadÅ w szaÅ! | MMAROCKS
Popularny w ostatnim czasie Sharaputdin Magomedov, wziął udział w zawodach ADCC Southeast Asia w Tajlandii. Rosjanin został podczas nich nieoczekiwanie poddany przez Polaka, Jakuba Bilko. Zawodnik UFC mocno sfrustrował się faktem porażki, wyrażając swoją złość w niezwykle ostentacyjny sposób...www.mmarocks.pl

Najlepsze jest to, że na jego rywala jest kurs 3.15 a Bruno Silva wcale nie jest jakimś ogórem.Co za zjeb i chyba też chujowy fajter jak on na ulicy takie problemy ma
ja tam nie probuje.. przerazajacy jest ten skurwiel rudyNajlepsze jest to, że na jego rywala jest kurs 3.15 a Bruno Silva wcale nie jest jakimś ogórem.

Aż 6 zawodników na ten gali ma 0 w rekordzie. Myślicie, że ktoś je straci?