Kadczers
Bellator Heavyweight
Rzeczywiście , zapomniałem , dzięki mordoPittbull lata po całej dywizji xd
Romanov 19'ego bije się z Lafitim

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rzeczywiście , zapomniałem , dzięki mordoPittbull lata po całej dywizji xd
Romanov 19'ego bije się z Lafitim

Od tego momentu jedziemy ze Sterlingiem

No widzisz a ja dałem mu spokój bo ma walczyć teraz z tym oszustem Yanem ale teraz za dużo sobie pozwolił ma przejebaneCzłowieku, tutaj Sterlinga jedziemy już od dłuższego czasu![]()

No widzisz a ja dałem mu spokój bo ma walczyć teraz z tym oszustem Yanem ale teraz za dużo sobie pozwolił ma przejebane
Jadę z nimi ostro od tego momentu wszystkie brudy jakie posiadam wyciągnę na światło dzienne![]()

A bywało - np. Silva - Weidman itp., w UFC coś takiego przy niektórych walkach funkcjonuje.![]()
Sensacja na gali KSW. Mateusz Borek reaguje: Jestem zdziwiony
- Jestem zdziwiony, że nie było kontraktu z klauzulą rewanżu dla mistrza - powiedział Mateusz Borek po sensacyjnej porażce Tomasza Narkuna z Ibragimem Chuzhigaevem na gali KSW 66. Dziennikarz skomentował również powrót oktagonu Michała Materli.www.sport.pl
kurwa jaka abstrakcja borek zdziwiony ze nie bylo klauzuli rewanzu w walce narkun - chuzigaev a ja pytam jakim kurwa prawem miala byc taka klauzula? gdzie oprocz boksu jest taka patologia jak kontrakty z natychmiastowym rewanzem? apeluje nie przenosmy patologii z boksu do mma
O kurwa
Musisz sie wykazac i strzelic reporta...Wrzucałem to pare dni temu to odrazu była gownoburza, wrzuca to samo ktoś inny to odrazu pozytywny lajk xDDDDD

Bez przesady, nikt mnie tu jakoś nie obrażał.Musisz sie wykazac i strzelil reporta...![]()
Kazdemu moze sie zdarzycBez przesady, nikt mnie tu jakoś nie obrażał.

Wrzucałem to pare dni temu to odrazu była gownoburza, wrzuca to samo ktoś inny to odrazu pozytywny lajk xDDDDD

I jeszcze toGiga sobie fanów po walce nie zaskarbi swoją gadką
Mówi że 9 na 10 razy z Kattarem by wygrał
Mówi że Zombiak to łatwa walka i że Volk powinien zamiast tego czekać na niego
A z ryja ma mielone więc![]()