Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
www.ufc.com
Słuszne wybory
608 walk w 18 lat. To tyle co UFC robi w rok chyba. Jak to mówią niektórzy "my hejterzy jednak nie mamy świadomości liczb".
Tak, chyba zresztą stąd od pewnego dziennikarza, ale posta mi się szukać nie chce.Lol, to jakiś cytat z tą świadomością liczb? Przecież KSW dopiero teraz zaczęło zgapiać od UFC to co oni robią od dawna...
Może jeszcze ode mnie, ale na pewno nie w kontekście KSW... :) Szkoda, że nie podają konkretów pod względem oglądalności i PPV.Tak, chyba zresztą stąd od pewnego dziennikarza, ale posta mi się szukać nie chce.
Było by sprzeczne z ich PR'em bo przecież rekordyMoże jeszcze ode mnie, ale na pewno nie w kontekście KSW... :) Szkoda, że nie podają konkretów pod względem oglądalności i PPV.

Czyli jednak RDA nie dozebze sie o red panty night?Łysy chce zrobić trzecią walkę Diaza z Conorem latem

Nigdy w życiuCzyli jednak RDA nie dozebze sie o red panty night?![]()

Twój stary pijany i jego skinhead kolegaRIP szare komórki JDS-a
Pichel wygląda jak jakiś wujek lepkie rączki, ewentualnie tzw. "Twój stary pijany".
Dzotko moze dalej strzelac z ucha...Pereira by zabił

Czyli jednak przedłużyli z nim kontrakt?

Nie od Ciebie. DD wjechał tu na białym koniu i ogłosił, że forumowicze "nie mają świadomości liczb" bo w KSW zarabia się w milionach i on o tym wie ale nie powie kto i ile!Może jeszcze ode mnie, ale na pewno nie w kontekście KSW... :) Szkoda, że nie podają konkretów pod względem oglądalności i PPV.