Newsy MMA Userów

FB_IMG_1631173207701.jpg

Kolejne głośne nazwisko z wysp

Jakie głośne, to jakis koles który pokonał jedno średnie nazwisko i go hajpują, dostał największego placka jakiego mógł dostać w wadze 77kg. Smuci mnie to, że goście tacy, którzy by go zgwałcili w oktagonie jak Daniel Skibiński dalej nie dostają szansy, a takie coś wchodzi...

Jakie głośne, to jakis koles który pokonał jedno średnie nazwisko i go hajpują, dostał największego placka jakiego mógł dostać w wadze 77kg. Smuci mnie to, że goście tacy, którzy by go zgwałcili w oktagonie jak Daniel Skibiński dalej nie dostają szansy, a takie coś wchodzi...
Czytaj ze zrozumieniem.. Z wysp, czyli jak na tą scenę głośnie po niedawno debiutującym Pimblecie, nie miałem na myśli że w skali światowej

Czytaj ze zrozumieniem.. Z wysp, czyli jak na tą scenę głośnie po niedawno debiutującym Pimblecie, nie miałem na myśli że w skali światowej
Myślałem, że nie chodzi o popularność, bo jednak jakoś strasznie popularny teraz nie jest, w porównaniu do Pimbletta czy Gamrota kiedy debiutowali to słabo z popularnością.

od 2 na fight klubie bkfc 21

z soboty na niedziele od 2 na youtubie bare knuckle od dady 5000

w sobote od 20 na fite.tv brytyjskie bare knuckle z polakiem na karcie

od 2 na fight klubie bkfc 21

z soboty na niedziele od 2 na youtubie bare knuckle od dady 5000

w sobote od 20 na fite.tv brytyjskie bare knuckle z polakiem na karcie

Brawl by the river. Umrze w końcu ktoś w tej napierdalance na gołe pięści i będą się zastanawiać co zrobili źle. Dotyczy to też PL. Moja opinia.

Daniel Cormier wielki znawca sportów walki napisał takiego tweeta kilka dni temu

Taktarov powiedział, że może pokonać Francisa xDDD

E_KIqo4WYAA6e2g

Back