Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta baba to Fallon Fox? XD
Orientuje sie ktos czy Frank Mir komentuje dzisiejsze ACA?
Mokebe to chyba prosto z Afryki dotarł

ostatnio w Walentynki, w sklepie jeden kupił mi kwiaty i ofiarował, co było to przemiłe

Next level to powinna być dla Ciebie przeprowadzka do dzielnicy azjatyckiej :DObecnie mieszkam za granicą w dzielnicy afrykańskiej, gdzie większość ludzi zasiedlających mieszkania pochodzą z Ghany, czy Surinamu (to już Latino America), ale kilka razy spotkałem takich wielkoludów jak Ngannou, m.in. ostatnio w Walentynki w sklepie jeden kupił kwiaty i ofiarował je całkiem przypadkowej, dorodnej murzynce, było to przemiłe dla oka, ale do czego zmierzam... Że oni w Kamerunie to mają właśnie takie specyficzne mordy i duże gabaryty... Jak dołożysz do tego modę na mokasyny to już wiesz, że to typowy Kameruńczyk. Kiedyś wszyscy czarni zlewali mi się w jedno, teraz potrafię ich rozróżnić, naprawdę mam do tego dar. Tak jak do rozpoznawania bez otwierania mordy Polaków za granicą![]()
da radę!Next level to powinna być dla Ciebie przeprowadzka do dzielnicy azjatyckiej :D

Wyniki wczesnego ważenia UFC na żywo?
A komu to potrzebne.
![]()
Tak jak do rozpoznawania bez otwierania mordy Polaków za granicą![]()

jarałem się Kronem do teraz. ja pierdole ...

jarałem się Kronem do teraz. ja pierdole ...
Od małego chodził na BJJ i nie było czasu chodzić do szkoły.jarałem się Kronem do teraz. ja pierdole ...
chuja tam ostatnio takie rzeczy w każdym kraju można spotkać. prawdziwa plaga.Brazylijczycy to Ruscy Ameryki Południowej. Is normal.
dla mnie żadne wytłumaczenie.Od małego chodził na BJJ i nie było czasu chodzić do szkoły.
są ludzie bez edukacji którzy intuicyjnie wiedzą, że to stek bzdur 
W Fight Companion jak Eddie był i wchodził Kron, no tylko czekałem :D I było hhaha.jarałem się Kronem do teraz. ja pierdole ...