Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

zeby w koncu conor cos wygralPo chuj dawać zarobić temu wkurwiającemu poliemu to też nie wiem

ja pie...ole, kto to będzie oglądał? Rudy ściga się z Floydem, kto wpadnie na bardziej żenujący pomysł.Nie no pół żartem pół serio to myślałem, że druga walka z Poirierem jest dogadana a tu znowu pogłoski o boksie.zeby w koncu conor cos wygral![]()
moze to sciema jakas, okaze sie za jakis czasja pie...ole, kto to będzie oglądał? Rudy ściga się z Floydem, kto wpadnie na bardziej żenujący pomysł.

Nie no powoli mam tak jak @kiras i @ulvhedin jeszcze troszeczke takiego cyrku i będzie wstyd się przyznać do oglądania tego sportu.moze to sciema jakas, okaze sie za jakis czas![]()
Przynajmniej Rizin nie kryje się z tym, ze jest cyrkiem, podobnie KSW.Masz rację czy nie, doceniam zapałCzytałeś mój skasowany post kilka dni temu... "Wiedz, że coś się dzieje" - pisałem o tej walce.
Ważniejsze jest jedno - o co Andrade zawalczy z Rose w maju, bo nie o pas- który Thug traci z automatu w kwietniu, jakoś DC pas półciężkiej postanowili zabrać przed styczniowym upływem terminu obrony...

W piórkowej kobiet masz 75% finiszy....5 kategorii do wy*ebania
![]()

Ale to babska kategoria. Na szrot!W piórkowej kobiet masz 75% finiszy....
W piórkowej kobiet masz 75% finiszy....

Zgadzam się z Tobą, to wygląda jakby mieli przygotowane pytania przed wywiadem i potem niezależnie od otrzymywanych odpowiedzi, jakby w ogóle nie słuchając co one zawierają , dalej trzymają się planu i schematu założonego przed wywiadem, słabe to strasznie, i takie przydługie pytania same w sobie sugerujące odpowiedź również rzucają się w oczyKurcze! Jak mnie ten "dziennikarz" wkurza czasami durnymi pytaniami i brakiem słuchania rozmówcy. Janikowski mówi mu, że jeszcze nie ma rywala i będą celować w galę KSW marcową lub kwietniową w Warszawie a ten z kolei pyta się go z kolei czy już dostał listę potencjalnych rywali. Jak się ogląda wywiady które przeprowadza to można więcej takich baboli wyciągnąć.
Dokładnie od razu sugeruje swoje zdanie i odpowiedz, ale zawodnicy chyba to widzą, bo bardzo często zaprzeczają czasami nawet specjalnie na przekór prowadzącemu. Takie odnoszę wrażenie przynajmniej.Zgadzam się z Tobą, to wygląda jakby mieli przygotowane pytania przed wywiadem i potem niezależnie od otrzymywanych odpowiedzi, jakby w ogóle nie słuchając co one zawierają , dalej trzymają się planu i schematu założonego przed wywiadem, słabe to strasznie, i takie przydługie pytania same w sobie sugerujące odpowiedź również rzucają się w oczy
Jest tak jak mówisz, na potwierdzenie polecam obejrzeć ostatni wywiad tego dziennikarza ze Złotkowskim albo OstaszewskimDokładnie od razu sugeruje swoje zdanie i odpowiedz, ale zawodnicy chyba to widzą, bo bardzo często zaprzeczają czasami nawet specjalnie na przekór prowadzącemu. Takie odnoszę wrażenie przynajmniej.