Newsy MMA Userów

Colby ostatnio wzbudza tu duze zainteresownie to wrzucam :lol:

Usman vs Till ?

Wyniki Bellator 189
Karta główna:
145 lb: Julia Budd pok. Arlenę Blencowe przez niejednogłośną decyzję (46-49, 48-47, 49-46)
185 lb: Rafael Lovato Jr. pok. Chrisa Honeycutta przez jednogłośną decyzję (30-27, 30-27, 30-27)
185 lb: Chidi Njokuani pok. Hisakiego Kato przez jednogłośną decyzję (30-27, 30-27, 30-27)
160 lb: David Rickels pok. Adama Piccolottiego przez jednogłośną decyzję (30-27, 30-27, 30-27)

Karta wstępna:
130 lb: Stephanie Geltmacher pok. Ky Bennettę przez jednogłośną decyzję
170 lb: Brian Grinnell pok. Kemmyelle Haleya przez poddanie (duszenie trójkątne) 1 runda (0:39)
145 lb: Chris Williams pok. Thomasa Lopeza przez poddanie (duszenie trójkątne) 1 runda (1:39)
145 lb: Sam Sicilia pok. Marcosa Galvao przez jednogłośną decyzję (29-28, 29-28, 29-28)
125 lb: Juliana Velasquez pok. Na Liangę przez poddanie(balacha) 2 runda (0:32)
135 lb: Brandon Phillips pok. Jordana Howarda przez jednogłośną decyzję (30-26, 30-27, 30-27)
155 lb: Mandel Nallo pok. Aleca Williamsa przez KO (kopnięcie na głowę) 1 runda (0:18)
150 lb: Gaston Bolanos pok. Ricka Gutierreza przez TKO (łokieć po kołowrotku) 1 runda (1:13)
185 lb: Andrew Parker pok. Franklina Pattersona przez poddanie (duszenie trójkątne) 1 runda (3:03)

źródło: http://mmajunkie.com/2017/12/bellat...e-blencowe-live-video-stream-official-results

Apetycznie

:gsp:

G4e_cIuCEMI.jpg

#brazylia

jakiś Brazylijczyk wyjasnił o co mu chodziło

As a brazillian I can confirm that "pretended to be dead to fuck the gravedigger" is just an expression that means "I'm playing dumb but I know exactly what I'm doing."

po polsku: wyrażenie "udaję martwego po to żeby wyruchać nekrofila" to brazylisjkie powiedzenia które oznacza "udaję głupiego ale doskonale wiem co robię" :lol:

Wrzucam wyniki z dzisiejszej gali Superior Challenge 16, bo kilka ciekawych/znanych nazwisk było :lol:

Walka wieczoru/Walka o pas wagi piórkowej:
146lbs: Diego Nunes pok. Michel Ersoy przez poddanie (duszenie gilotynowe), runda 2

Karta główna:
170lbs: David Bielkheden pok. Anton Radman przez TKO, runda 1 - walka o pas wagi półśredniej
154lbs: Simon Skold pok. Kimbo Tinghaugen przez TKO, runda 1
134lbs: Martin Akhtar pok. Samir Faiddine przez jednogośną decyzję
170lbs: Sadibou Sy pok. Nikos Sokolis przez TKO, runda 1
205lbs: Marthin Hamlet Nielsen pok. Hassen Rahat przez poddanie (trójkąt rękoma), runda 1
154lbs: Arman Popal pok. Jonathan Ramon przez TKO, runda 1

Karta wstępna:
126lbs: Malin Hermansson pok. Gabriella Ringblom przez większością decyzję
170lbs: Rostem Akman pok. Gard Olve Sagen przez jednogłośną decyzję

Według tego twitta Woodley powiedział, że moze poświęcić swój pas po to żeby pójść wagę wyżej i zawalczyć z GSP.

Zawodnik MMA Mamed Chalidow w wywiadzie z rosyjskim dziennikarzem „Sport-Express” mówił o swojej karierze w Polsce. Podczas wywiadu powiedział również o antyislamskich nastrojach w Europie i polskich kibicach, którzy po raz kolejny wygwizdali go po ostatniej wygranej walce.
Chalidow zapowiedział odpoczynek od walk co najmniej do września, nie podoba mu się to, że zostaje wygwizdany po każdej walce niezależnie od wyniku.

„Jest teraz taka sytuacja w Europie związana z antyislamskimi nastrojami. I okazało się, że na trybunach było kilka tysięcy kibiców piłkarskich” – stwierdził Chalidow.

„Czy z Legii?” – dopytał rosyjski dziennikarz.

„Tak. Oni kojarzą się z ruchem narodowców. Umówili się, że niezależnie od tego, co stanie się w oktagonie, będą na mnie gwizdać. Nie wiedziałem o tym przed pojedynkiem. Podczas gali było 56 tysięcy widzów, większość była do mnie pozytywnie nastawiona, ale po walce większość z nich już wyszła. Na Facebooku, gdzie podziękowałem kibicom za wsparcie po walce, dostałem takie wyrazy poparcia, jakich nigdy wcześniej nie dostałem” – odparł Mamed.

Nie wiem czy godne źródło, no ale... https://ndie.pl/mamed-chalidow-posk...-antyislamskich-nastrojach-polskich-kibicach/

Zawodnik MMA Mamed Chalidow w wywiadzie z rosyjskim dziennikarzem „Sport-Express” mówił o swojej karierze w Polsce. Podczas wywiadu powiedział również o antyislamskich nastrojach w Europie i polskich kibicach, którzy po raz kolejny wygwizdali go po ostatniej wygranej walce.
Chalidow zapowiedział odpoczynek od walk co najmniej do września, nie podoba mu się to, że zostaje wygwizdany po każdej walce niezależnie od wyniku.

„Jest teraz taka sytuacja w Europie związana z antyislamskimi nastrojami. I okazało się, że na trybunach było kilka tysięcy kibiców piłkarskich” – stwierdził Chalidow.

„Czy z Legii?” – dopytał rosyjski dziennikarz.

„Tak. Oni kojarzą się z ruchem narodowców. Umówili się, że niezależnie od tego, co stanie się w oktagonie, będą na mnie gwizdać. Nie wiedziałem o tym przed pojedynkiem. Podczas gali było 56 tysięcy widzów, większość była do mnie pozytywnie nastawiona, ale po walce większość z nich już wyszła. Na Facebooku, gdzie podziękowałem kibicom za wsparcie po walce, dostałem takie wyrazy poparcia, jakich nigdy wcześniej nie dostałem” – odparł Mamed.

Nie wiem czy godne źródło, no ale... https://ndie.pl/mamed-chalidow-posk...-antyislamskich-nastrojach-polskich-kibicach/
to moze byc prawda

Back