TheImmortal
Shark Fights Middleweight
Jak ja bym chciał zobaczyć Biczpinga w klatce z Romero 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

gdzie Asia a gdzie ta Bogumila z hameryki, paaanieJędrzejczyk ile ma lat?![]()

Nie mogła pokazać tego ciosu chwały, bo miała przy nim zamnięte oczy i odwróconą głowę... głupio by wygladałoWidzę że karta "jeden cios chwały" znowu w użyciu

Ależ emocje!!! Ciary!!! Promocja ruszyła!!! beczka
plus to!@Szady na główną!
Mario nie zawiedz, kurwa!A jest tam coś o Popku? Jak nie, to nie wrzucam. beczka@Szady na główną!
nie, ale i tak to poczujesz, rączki same z tematem popłyną, jest retarded Bonus i pienkny Wojtek "z łorszoł hor" Wojtek, bedom kilkac jak pojebane! Czekit it szefuńciu!A jest tam coś o Popku? Jak nie, to nie wrzucam. beczka

Matt Brown po walce z Sanchezem kończy karierę
News fanpage na fb Browna i wielu portali.Pewnie zwyczajnie stwierdził, że pora zawiesić rękawice na kołku.Leo why? Skąd to wiesz
Matt Brown po walce z Sanchezem kończy karierę
Ale tak czułem, że emerytura się zbliża, ze względu na swój styl zawsze sporo obrywał, także decyzja jak najbardziej słuszna. Mam tylko nadzieję, że ostatnia walka zakończy się na jego korzyść.no kurwa! nareszcie! w koncu prawdziwe MMA!
plus to!Mario nie zawiedz, kurwa!
Kurwa, Pudzian podpisany jako MMA a Asia jako "sztuki walki".Joanna Jędrzejczyk popularniejszym sportowcem niż Adamek, Boruc, Milik czy Szpilka.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/top-50-sportowcow-w-polsce-adam-malysz-robert-lewandowski

Bo Pudzian to zwykły rzemieślnik, a Asia to prawdziwa artystka - stąd te "sztuki".Kurwa, Pudzian podpisany jako MMA a Asia jako "sztuki walki".![]()