Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobrą masę można zrobić na więziennej misceKolejny świadek w procesie zawodników MMA z Olsztyna
Prawie dwa lata procesu nie wystarczyły obrońcom, żeby zgłosić wszystkich świadków. Dlatego proces czterech zawodników MMA z Olsztyna jeszcze potrwa...
Było już o krok od wyroku. Niespodziewanie jednak obrońcy oskarżonych złożyli wniosek o wezwanie kolejnego świadka. Sąd zgodził się na to i odroczył sprawę do końca grudnia. Tym samym Asłan A., Asłambek S. oraz Michał Sz. i Piotr P. na wyroki jeszcze poczekają.
Cała czwórka to zawodnicy MMA z Olsztyna. Dwóch pierwszych to obywatele rosyjscy, pochodzący z Czeczenii. Są oskarżeni o to, że groźbami i przemocą fizyczną zmuszali Konrada M. do zwrotu 200 tys. zł długu. Asłan A. odpowiada także za wprowadzenie w błąd urzędników Urzędu Wojewódzkiego. Według prokuratury wyłudził od nich kartę pobytu w Polsce. Ma też zarzut posługiwania się nieprawdziwą kartą pobytu w Polsce.
Asłan A. poza zarzutami polskiej prokuratury jest też ścigany przez wymiar sprawiedliwości Federacji Rosyjskiej. Tamtejsze służby uważają, że zamordował człowieka w Kaliningradzie w 2008 r.
Obu Czeczenom grożą po trzy lata więzienia. Poważniejsze zarzuty mają Polacy: za wymuszenia rozbójnicze i rozboje grozi im po 12 lat więzienia. Proces przed Sądem Rejonowym w Olsztynie zaczął się w lutym 2015 r. Kolejny termin sąd wyznaczył na 23 grudnia.
http://olsztyn.wm.pl/398573,Kolejny-swiadek-w-procesie-zawodnikow-MMA-z-Olsztyna.html#axzz4QFW2onpQ

Stephen jest niezniszczalny, szacunek.
W Szwecji rodzice dzieciaków już siedzieliby na dołku za imitacje skutkow przemocy.
czy ja wiem, mi spadlo prawie 10 kgDobrą masę można zrobić na więziennej misce![]()

czy ja wiem, mi spadlo prawie 10 kg![]()

Ilu jest tutaj zarejestrowanych użytkowników? Tylko Conores oglądali tę galę? Czy coś źle zrozumiałem w tym tweecie?
A przy okazji się pochwalę:
Przyznano ci nagrodę: Niebieski pas
4 minutes ago![]()
#pracująJutro meldujemy się!
A tak z ciekawości - ekipa Cohones będzie #TeamGegard czy #TeamUriah?
A ja tam widze plusy tego transferu , no chyba , że K&L zamierzają odrazu mu dać szanse walki o pas to mógłbym wtedy zmienić zdanie , ale póki co nic nie jest wiadome , według mnie Brazylijczyk jest dobrą opcją dla takich zawodników jak Szuli czy Piraev , którego mam nadzieję , że jeszcze zobaczymy na którejś z gal , Brazylijczyk dobrze zaprezentował się na PLMMA więc dla niektórych nie jest już ogórem z faveli czy tam no nameNa sherdogu ma przegraną z Marianem, ale jaja hehe. Co do ruchu cyrku, to wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd takie odpady brać zamiast czołówki europejskiej.
Tylko Artiom Lobow.A tak z ciekawości - ekipa Cohones będzie #TeamGegard czy #TeamUriah?
Moim zdaniem jest słaby jak wszyscy, których ściągnęli do tej pory, a było ich bardzo wielu (Koike niby japończyk,więc nie liczę). Marian trenował 4-5 jednostek w tygodniu to przegrał. Jakoś Cage Warriors, BAMMA i Rosyjskie organizacje potrafią ściągać ciekawe nazwiska, a w cyrku tylko jeden kierunek obrany na biednych i tanich Brazylijczyków.A ja tam widze plusy tego transferu , no chyba , że K&L zamierzają odrazu mu dać szanse walki o pas to mógłbym wtedy zmienić zdanie , ale póki co nic nie jest wiadome , według mnie Brazylijczyk jest dobrą opcją dla takich zawodników jak Szuli czy Piraev , którego mam nadzieję , że jeszcze zobaczymy na którejś z gal , Brazylijczyk dobrze zaprezentował się na PLMMA więc dla niektórych nie jest już ogórem z faveli czy tam no name