vincent
LikeaBoss
Ja Cie pierdole...![]()
Proszę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja Cie pierdole...![]()
Proszę
Zdjęcie stare. Kawul ma na sobie smyczke bellatoraJa Cie pierdole...
No nic, minuta marzeń byłaZdjęcie stare. Kawul ma na sobie smyczke bellatora
Aha ha ha ha beka w chuj, to jest ten powazny rywal?![]()
Ciekawy rywal :D
Teddy Violet, po porazkach z Pimblettem na CW i Omigawa na WSOF rywalem Kuby Kowalewicza w ME WCA Fight Night 3, juz 20 listopada. Bardzo fajne zestawienie.
![]()
http://www.sherdog.com/fighter/Teddy-Violet-107327
P.Michalak zwolnionybz KSW.
Info z FB Piotrka
Swoją drogą wydaje mi się że z Piotrka wchodzi Bosy bo ostatnio Bronder - sędzia główny KSW sędziował na galach u Bosego na Slugfest i w Czechach. No i Bosy był na ostatnim KSW
Ten dziennikarz jest Brytyjczykiem więc jeśli ma jakies świeże info to ma to raczej coś wspólnego z zawodnikiem z wysp
Znany Polski bokser i kryminalista debiutuje w MMA

Te wszystkie male organizacje w koncu zaprzepaszcza lata ciezkiej pracy Martina i Macka sciagajac do MMA ludzi takiego pokrojuZnany Polski bokser i kryminalista
.
Prawdopodobnie zwolnieni
Jonathana i Mookiego na czele wtedy postaw. :)Płacz tych wszystkich przegrywów, ach! Jak już będę bogaty, to wykupię te amerykańskie media MMA i na drugi dzień zwolnię wszystkich płaczków - z Helwanim na czele!
Jonathana i Mookiego na czele wtedy postaw. :)
#SurpriseSurpriseZazwyczaj się takim czymś nie interesuję, ale lata plotka po Twitterze o Aldo vs. Cruz na UFC 207.
Niby 145W jakiej wadze?
Mega petarda jeśli do tego dojdzie!Zazwyczaj się takim czymś nie interesuję, ale lata plotka po Twitterze o Aldo vs. Cruz na UFC 207.