PabloLaRoha
BAMMA Heavyweight
coś słabo z livami w tym tygodniu, a wiadomo, że to fight week KSW więc wypadołby przyspamić a tu cisza,chyba #nikogo ta gala
![]()
Jeśli chodzi o mnie, to bardziej 6 dniowy syn

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
coś słabo z livami w tym tygodniu, a wiadomo, że to fight week KSW więc wypadołby przyspamić a tu cisza,chyba #nikogo ta gala
![]()
Na rocksach czy u Kornika?Jeśli chodzi o mnie, to bardziej 6 dniowy synale spokojnie, bedzie w tym tygodniu z typowaniem + UFC
![]()
Na rocksach czy u Kornika?
Na jutubieNa rocksach czy u Kornika?
MMARocksnatomiast jutro ogólnotematyczny u Kornika :)
Na jutubie
Standardowa linijka przy PPVChciałbym sobir wykupić PPV w Multimedia Polska, a tam ostatnie zdanie przedstawia się następująco... Jakoś wcześniej nie zwracałem uwagi na takie zapisy. Coś jest na rzeczy czy to standardowa procedura zabezpieczająca kablówkę?
"Opłata za dostęp do Wydarzenia nie zostanie naliczona: a) w przypadku odwołania transmisji Wydarzenia lub zmiany terminu transmisji Wydarzenia lub odwołania głównej walki wieczoru z udziałem Philipa de Friesa i niewyznaczenia zastępcy, z przyczyn niezależnych od Operatora;"
ITC nie jest fair wobec KSW.
Darmowych kanapek dla nich nie będzie.
Asrot czy jak tam sie wabisz ? wymysl cos swojego anie ssiesz i powtarzasz po Gresy okniskim...Koniec końców przyznali, że KRS1 jest najlepsze a kelner to najlepszy kelner na świecie.
?Asrot czy jak tam sie wabisz ? wymysl cos swojego anie ssiesz i powtarzasz po Gresy okniskim...
@PabloLaRoha
jutro jakis live na kanale mmarocks ? (bo jesli tak to bedzie konkurencja-patrz post wyzej :P)