Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z IndonezjąCoś im się chyba z Monako poje.. pomyliło :)
Kibice sportów walki będą mogli obejrzeć fragment reportażu z obozu KSW, a także rozmowę z pierwszą Polką w prestiżowej federacji UFC - Joanną Jędrzejczyk. Do tego zaprezentujemy wywiad z polskim zawodnikiem mieszanych sztuk walki wagi ciężkiej, Marcinem Tyburą.No ok, ale jacyś goście, coś?
Bieda z nędza.
Bieda z nędza.
Siatkówka kobiet i jakaś amatorka bokserska leciała podczas UFC, na dwie ostatnie walki przełączać się na TV każdy miałjak na streamie elegancka jakość i komentarz.
Oli nokautuje Bazelaka w pierwszej rundzie
IMO powinni wycofać PPV i puścić to w otwartym Polsacie...przynajmniej tak by wyszli z twarzą...Kincl wypada, chuj z tą galą.
https://www.mmanews.pl/2019/09/kincl-nie-zawalczy-na-ksw-50-pietrzak-nowym-rywalem-soldica/
chyba jednak Janek się doczeka
Ale czego? Bo chyba nie walki z Jonesem
doczeka, ale na pewno nie walki z jonem, bo dla jona wielka na pewno nie znaczy walka z blachowiczem, nie obrazajac janka, marketing nie ten.
Janek sportowo zasługuje i marzę o tym, by to on zawalczyl o pas. Ale logika i matchmaking nie idą w parze, zaraz zrobią walke Jonesa z Lesnarem albo coś równie błyskotliwegowidzisz innego kandydata na grudzień?
moim zdaniem to Stipe, ostatnio na wadze brakowało mu 11 kilo do limitu 93 i nigdy wcześniej nie ważył tak mało. mysle, ze przygotowuje sie do tego od dłuzszego czasu, zresztą popatrzcie na tę twarz....W LHW nie ma nikogo innego, chyba, że Jon zadebiutuje w ciężkiej. W sumie Stipe ostatnio lekki był, jakiś CW typu 100 kg jest możliwe.
moim zdaniem to Stipe, ostatnio na wadze brakowało mu 11 kilo do limitu 93 i nigdy wcześniej nie ważył tak mało. mysle, ze przygotowuje sie do tego od dłuzszego czasu, zresztą popatrzcie na tę twarz....
moim zdaniem to Stipe, ostatnio na wadze brakowało mu 11 kilo do limitu 93 i nigdy wcześniej nie ważył tak mało. mysle, ze przygotowuje sie do tego od dłuzszego czasu, zresztą popatrzcie na tę twarz....
tak czy inaczej cały proces musiał zacząć wcześniej żeby w zdrowy sposób zejść z wagą, czy LHW to problem? nie wydaje mi sie, chociażby Cormier więcej ciął. ale to tylko moje gdybanie, się okaże co tam wymyśląMasz rację, jest bardzo szczupły. Chociaż nie sądzę, żeby głównym powodem był Jones, przecież musiał najpierw wygrać z Cormierem. Ale CW jest możliwe, w sumie jakby się zaparł, to i do LHW by zszedł, ale to chyba chujowy pomysł dla niego. Chociaż.... $$$$$$$$
no nie wiem, jest po 2 porażkach, to już Costa miałby większy sens, szczególnie ze kawał byka z niegoja obstawialem romero, ale stipe rowniez jak najbardziej mozliwy. Na napewno nie bedzie to janek.
coste moga budowac na mistrza sredniej. Za to romero juz swoje lata, a kto by nie obejrzal tego potwora z jj. Ale jak piszesz, stipe tez mozliwa opcja, brock chyba sie nie bada wiec odpada.tak czy inaczej cały proces musiał zacząć wcześniej żeby w zdrowy sposób zejść z wagą, czy LHW to problem? nie wydaje mi sie, chociażby Cormier więcej ciął. ale to tylko moje gdybanie, się okaże co tam wymyślą
no nie wiem, jest po 2 porażkach, to już Costa miałby większy sens, szczególnie ze kawał byka z niego
Zależy na cobrock chyba sie nie bada