Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Boją się GOATA więc ograbili go.
diaz, nurma i ali mieli mala spine
wiem o tymoni już od dawna mają beef. raz przecież się pobili.
oni już od dawna mają beef. raz przecież się pobili.
MAMED wraca!!!
".To dla was dziś postanawiam wrócić ! Ci którzy chcieli zamknąć Khalidowa mogą już odpocząć. Sam wejdę do klatki .... i mogę wam obiecać jedno: mocniejszy niż kiedykolwiek, wybudzony przez odgłosy broni we własnym domu, groźniejszy niż kiedykolwiek"
"To dla was powrócę tam gdzie moje miejsce - do klatki ... klatki MMA"
MAMED wraca!!!
".To dla was dziś postanawiam wrócić ! Ci którzy chcieli zamknąć Khalidowa mogą już odpocząć. Sam wejdę do klatki .... i mogę wam obiecać jedno: mocniejszy niż kiedykolwiek, wybudzony przez odgłosy broni we własnym domu, groźniejszy niż kiedykolwiek"
"To dla was powrócę tam gdzie moje miejsce - do klatki ... klatki MMA"
Szymon zabrał mu duszęDziwna sprawa z tym Michałem, miał przerwę, niby wrócił, umawiał się już z Pietrzakiem na walkę na Babilonie a tu nagle taka decyzja. Coś tam musiało się wydarzyć nieciekawego. Szkoda, młody zdolny chłop.
Drugi Mamed, ale jest już w UFC
Martin nie wysłał zaproszenia do Polski?
Mirek już wrócił z wakacji.
Bądź jednym z nudniejszych zawodników UFC, narzekaj że nie dostajesz ofert walk, odrzucaj walki z wielkimi nazwiskami MMA = brak profitu![]()
A zrobiłem wczoraj z tweetów bodajże. :)Askren zajebiscie się wypowiadał u Ariela.
@baju ogarniesz? Dobry temat z tego może być.
A ok to szukam w takim razieA zrobiłem wczoraj z tweetów bodajże. :)