Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Khabiba nie było nawet w tym aucie :)Ten synek jak dożyje 30 to będzie dobrze...
O ja pierdole, jaka strata czasu. Przecież Gus go zabije.
bardziej chca odbudowac streak gusowiChcą posłać Lil Noga na emeryturę :(
Jedno wiąże się z drugimbardziej chca odbudowac streak gusowi
Jeszcze się niedowiarku doczekasz jak Bigfoot znokautuje kogoś ciosem głową w czyjąś pięść.Nogi są popierdoleni. Już kiedyś o tym pisałem. Do nikogo o zdrowych zmysłach nie trafia już ich propaganda o duchu walki, chęci udowodnienia czegoś itp. To jest po prostu świadome niszczenie zdrowia, tak jak robi to też np. Big Foot Silva (następna walka z Royem Nelsonem i każdy wie, jak na 99% to się skończy).
Haha, pierwszy raz się cieszę, że ktoś mnie zablokował na Twitterze. No i jeszcze przy Gadelhi też tak mam.http://entimports.com/2016/09/hill-blasts-ufc-fans-wonderboys-just-your-great-white-hope/
Ja to tak tylko tutaj zostawię
Co za tłuk.Ciekawe czy mnie zablokujeHaha, pierwszy raz się cieszę, że ktoś mnie zablokował na Twitterze. No i jeszcze przy Gadelhi też tak mam.Co za tłuk.

Dlatego lecę do Belfastu
![]()
To by była bomba!
mameda narazie niema ,pudzian przegrywa ,trzeba jakos gawiedź przyciagnac do cyrkufestyn czas start
Są tego jakieś plusymameda narazie niema ,pudzian przegrywa ,trzeba jakos gawiedź przyciagnac do cyrku