NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

Pamiętam jego początki i wybór Haliburtona w drafcie przez SAC, a później transfer do Pacers. Obojga nie ma już w SAC, obaj przegrali finały w NBA ale jak tam pokazał się Haliburton, to był przecież kosmos. Fox w serii z Knicks , może poza G2, pokazał się bardzo slabo.Byc moze po kontuzji, coś uleciało? Ciekawe czy Hali podzieli losy dawnego kolegi ...
tak.
był moment, że byli tam obaj- fox i haliburton.

przypomniałem sobie i sprawdziłem- wymiana haliburtona na sabonisa (6 graczy było w niej łącznie).
ona nie wyglądała źle, bo kings po niej grali ten swój wyjątkowo mocny sezon.
potem trochę się popsuła sytuacja i znowu było jak zwykle.

nie ma trenera browna, nie ma foxa, a zaraz nie będzie sabonisa, bo jest tam obecnie zbędny.

nie ma trenera browna, nie ma foxa, a zaraz nie będzie sabonisa, bo jest tam obecnie zbędny.
Dokładnie.
Brown z pierścieniem , Hali i Fox powąchali. Teraz ciekawe gdzie pójdzie Domantas.
Ta organizacją to pa-to-lo-gia.
DeRozan, LaVine, WestBrick
depositphotos_253568736-stock-illustration-three-musketeers-icon-on-white.jpg

Wembanyamie psycha siadła w tych finałach całkowice, a robił z siebie takiego mnicha, człowieka z klasą i ikonę fair play. Małpich genów nie oszukasz:juanlaugh:
Aż mi się szkoda tego Sochana zrobiło.

::clintdis::

Last edited:
będą dyskusje.
lewa noga brunsona trochę broni francuza w tej sytuacji.
przyjrzyj się.
ja się nie upieram przy swoim wcale, ale wygląda to dziwnie.

poczekam na komunikat ligi.
sędziowie to przeoczyli.
nie było gwizdka- nie ma sprawdzania.
francuz był na 3 pkt za flagrant, a za to mógłby być.
komunikat ligi- czekam.

będą dyskusje.
lewa noga brunsona trochę broni francuza w tej sytuacji.
przyjrzyj się.
ja się nie upieram przy swoim wcale, ale wygląda to dziwnie.

poczekam na komunikat ligi.
sędziowie to przeoczyli.
nie było gwizdka- nie ma sprawdzania.
francuz był na 3 pkt za flagrant, a za to mógłby być.
komunikat ligi- czekam.

Nic go nie broni, wszedł z nogą pod rzucającego Brunsona - to jest flagrant.

Jakby doszło do kolejnego meczu, to powinien zostać zawieszony, ale wiadomo jak jest. Dobrze, że Nix to dzisiaj skończyli.

Last edited:
Nic go nie broni, wszedł z nogą pod rzucającego Brunsona - to jest flagrant.

Jakby doszło do kolejnego meczu, to powinien zostać zawieszony, ale wiadomo jak jest. Dobrze, że Nix to dzisiaj skończyli.
ja rozumiem.
dlatego poczekam, jak ustosunkuje się do tego liga.

liga wyda komunikat wobec tego zdarzenia, to nie będę zdziwiony, gdy się francuzowi upiecze.
jestem zdania, że powinni przyznać błąd arbitrów, przydzielić flagrant 1 (co da 4 pkt i zawieszenie), potem na bazie tego ukarać finansowo.
sezon skończony to nie ma po co zawieszać.

Wembanyama co miał wjechać i rozjechać Nix, też kiepsko zagrał. 36% z gry - dwa ostanie mecze, a w G1 na 28%. Wiadomo, że inny impact od Foxa i dużo w obronie robił, ale fatalna skuteczność w ataku, jak na takiego wielkiego chłopa.
Francuzik ogólnie mam wrażenie że z gościa przez 99% ludzi lubianego, za te akcje z mnichami i ogólnie ‚UFO’, przez pryzmat finałów stracił dużo widowni. Czy wyszła jego prawdziwa strona?

Byczki zaczynają od trenera. Splitter jak na ten skład co miał w Blazers, to zrobił dobry wynik, ograli Suns, playoffy były. Imo lepiej tak, niż brać jakiegoś starego dziada. Zobaczymy co ugra w Chicago.

PODOBNO, Giannis ma być wymieniony jeszcze przed draftem.

Kuminga, Risacher, Hield + #8 i #23 do Bucks.
Brown do Hawks.
Giannis do Celtics.

Taki trzon oferty jest NIBY na stole. Sota była w plotkach, ale nie chcą oddawać McDanielsa. Coś jeszcze było z Miami, ale lepszej paczki Bucks raczej nie dostaną. Został tydzień do draftu, zobaczymy :corn:

Back