Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Akcje na zwycięstwo zablokował.Ależ ten Holmgren to prawdziwy Wemby stoper![]()

Ależ ten Holmgren to prawdziwy Wemby stoper![]()
To ten?Akcje na zwycięstwo zablokował.
![]()
Reeves z LAL mi bardziej przypomina McLovina.

niesamowity mecz.Zepsuć taki mecz GOAT'a Caruso
powrót knicks!!!!
-22 w czwartej już byli!
To Cavs to jest taka banda pedałów , ze ja pierdole !!! I jeszcze ten pizdowaty Miczel jako lider !!!!powrót knicks!!!!
-22 w czwartej już byli!
Piczel i Srarden to dwa bumy, od dawna wiadomo.To Cavs to jest taka banda pedałów , ze ja pierdole !!! I jeszcze ten pizdowaty Miczel jako lider !!!!
Żeby się to źle nie zestarzało jeszczePiczel i Srarden to dwa bumy, od dawna wiadomo.
Mitchell i Harden, w czwartej kwarcie i dogrywce: 2/12 FG, 3 straty i 3 faule.
Szef Brunson 8/11 FG.
Finały konferencji oddzielają mężczyzn od chłopców.

Wątpię, Harden zawsze był obraniec, a Knicks mają mocną paczkę. Jakby Cavs wygrali tę serię, to dla mnie największa niespodzianka playoffów.Żeby się to źle nie zestarzało jeszcze![]()
Jak nie będzie jakiegoś blowoutu, to Sochan pewnie nawet minuty nie dostanie.Ciekawe czy Dzeremi dostanie szanse jakieś bo dziś widze nie podniósł się z ławki
Harden w serii z Detroit dobrze się pokazał i jeden mecz wziął na siebie w Detroit jak wygrali, wcale bym Cavs tu nie skreślał skoro pierwszy mecz w NY tak wyglądał mają równy mocny skład i mogą namieszać nawet w finale jeśli NY ogarnąWątpię, Harden zawsze był obraniec, a Knicks mają mocną paczkę. Jakby Cavs wygrali tę serię, to dla mnie największa niespodzianka playoffów.
Jak nie będzie jakiegoś blowoutu, to Sochan pewnie nawet minuty nie dostanie.
Co do serii z NY to jeszcze mogą się podnieść ale co do finału to brak zgody. Prawdziwy finał rozgrywa się obecnie na zachodzie. Finał mistrz zachodu vs ktokolwiek to będzie formalność.Harden w serii z Detroit dobrze się pokazał i jeden mecz wziął na siebie w Detroit jak wygrali, wcale bym Cavs tu nie skreślał skoro pierwszy mecz w NY tak wyglądał mają równy mocny skład i mogą namieszać nawet w finale jeśli NY ogarną
Tylko jak na wschodzie pograją 5 meczów a na zachodzie 7, to to może zrobić różnice ;)Co do serii z NY to jeszcze mogą się podnieść ale co do finału to brak zgody. Prawdziwy finał rozgrywa się obecnie na zachodzie. Finał mistrz zachodu vs ktokolwiek to będzie formalność.
Chuja dostanie panie a nie minety !! Po sezonie do dzikow Warszawa za hortona!!!Wątpię, Harden zawsze był obraniec, a Knicks mają mocną paczkę. Jakby Cavs wygrali tę serię, to dla mnie największa niespodzianka playoffów.
Jak nie będzie jakiegoś blowoutu, to Sochan pewnie nawet minuty nie dostanie.
jeżeli knicks będą w finale, to ze spurs nie są bez szans.Finał mistrz zachodu vs ktokolwiek to będzie formalność.
Rozpatrując sezon zasadniczy (Regular Season) NBA 2025/2026, porównajmy średnią liczbę zdobywanych punktów na mecz (PTS/G) dla wskazanych przez Ciebie drużyn:z kim spurs rzucili najmniej punktów w regular?
Tylko on nie o to pytał.Rozpatrując sezon zasadniczy (Regular Season) NBA 2025/2026, porównajmy średnią liczbę zdobywanych punktów na mecz (PTS/G) dla wskazanych przez Ciebie drużyn:
Spośród tej czwórki najmniej punktów w sezonie zasadniczym 2025/2026 rzucali New York Knicks, osiągając średnią 116,5 punktu na spotkanie.
- New York Knicks: 116,5 pkt/mecz
- Oklahoma City Thunder: 119,0 pkt/mecz
- Cleveland Cavaliers: 119,5 pkt/mecz
- San Antonio Spurs: 119,0 pkt/mecz
Warto dodać, że choć nowojorczycy pod wodzą Mike'a Browna grali w nieco wolniejszym tempie (co przekładało się na niższą ogólną liczbę punktów), to nadrabiali to świetną defensywą, tracąc zaledwie 110,1 pkt/mecz (5. wynik w lidze) i kończąc sezon z bilansem 53–29.

Taka odpowiedź ‚mondrego Gemini’, a jak zapytałem żeby porównał bezpośrednio tylko 4 zespoły to się wysypał…Tylko on nie o to pytał.
![]()