Hellah
UFC Lightweight
Technik to wiadomo, że wleci za takie jajca, ale goaltenting z dupy totalnie.technik czy flagrant?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Technik to wiadomo, że wleci za takie jajca, ale goaltenting z dupy totalnie.technik czy flagrant?

Dziadek James 13/14 z gry i drugi raz ograli z Doncicem Rockets. Houston tak średnio w tym sezonie wyglądają, grali ponad stan w zeszłym rs, coś jak Memphis parę sezonów temu, albo Durant rozpierdala powoli kolejną szatnie, bo już widziałem jakiś płacz kondoma, że za dużo gry musi brać na siebie w końcówkach.
Każdy może wybrać swoją prawdę
mnie ciekawiło, czy sędzia się nie zagotuje i nie wlepi flagrant.Technik to wiadomo, że wleci za takie jajca, ale goaltenting z dupy totalnie.
gdybanie ma sens, tylko kiedy dotyczy przeszłości.Kevin Durant wyprzedził Michaela Jordana na liście najlepszych strzelców w historii NBA! 37-letni KD zdobył 27 punków w wygranym przez Rockets meczu z Heat (123:122).
Lista najlepszych strzelców wszech czasów wygląda teraz tak:
1. LeBron James (43229).
2. Kareem Abdul-Jabbar (38,387).
3. Karl Malone (36928).
4. Kobe Bryant (33643).
5. Kevin Durant (32294).
6. Michael Jordan (32292).
lebron james właśnie został graczem z największą liczbą spotkań w regular 1612.
wyprzedził właśnie roberta parish'a.
849 cavs
294 heat
469 lakers
lebron- 23 sezony.
końskie zdrowie.
ale...
na miejscu 6 jest niejaki john stockon.
ten pan ma 1504 rozegrane mecze w regularnym sezonie.
jest jedynym, który przekroczył 1500 gier i nie grał 20 sezonów (19 sezonów- wszystkie w jazz).
19 sezonów w nba i 4 lata w koledżu gonzaga!!!!!
czaicie to- po 27 meczów w sezonie akademickim przez 4 lata i 19 lat w nba.
dalej:
16 z tych 19 sezonów john grał w całości (82 gry).
mało:
za każdym razem jazz przez te 19 lat grali w playoffs (182 gry!).
w grach dla jazz łącznie wyprzedza vinca i dirka i jest 4.
za lebronem, kareemem i robertem.
15806 asyst (1)
714 double double z asystami (1)
3265 przechwytów (1)
29 meczów z 2+ przechwytami (1)
niesamowity gość.
niestety gdyby ktoś chciał odrobić zaległości i przypomnieć sobie utah jazz stocktona i malona, to ja delikatnie mówiąc, nie polecam.Stockton, twardy skurczybyk, teraz już takich nie robią.
I do tego biały.
Jason biały Harlem Globtroter... Pięknie się ten streetball oglądało ale Panie, dawanie go nad Stocktonem to jak postawienie Edsona Barbozy nad Khabibemja zawsze miałem wyżej rozgrywających lekko wychodzących za schemat: magic, kidd, jason williams- tego typu.
źle się wyraziłem.Jason biały Harlem Globtroter... Pięknie się ten streetball oglądało ale Panie, dawanie go nad Stocktonem to jak postawienie Edsona Barbozy nad Khabibem

niestety gdyby ktoś chciał odrobić zaległości i przypomnieć sobie utah jazz stocktona i malona, to ja delikatnie mówiąc, nie polecam.
ciężka twórczość.
rozgrywający grający mądrą, poukładaną koszykówkę.
taki pan z biura.
zawsze jest o tej samej porze, to samo śniadanie codziennie, koniecznie biała koszula.
stockton.
oczywiście swoje za uszami ma, bo lubił łokcie wpychać.
ja zawsze miałem wyżej rozgrywających lekko wychodzących za schemat: magic, kidd, jason williams- tego typu.
"stockton to malone" mogło być jednym z częściej wypowiadanych zdań przez komentatorów w tamtych czasach!Może i pan z biura ale za to jaki.
Duet z Mailmanem to jeden z najlepszych w NBA.
A Magic czy White Chocolate to inna historia ale też piękna.

Pamiętam jak podczas dokumentu o Dream Team z 1992, pokazywali że tylko Stockton może samodzielnie chodzić po Barcelonie bo nikt go nie rozpoznaje"stockton to malone" mogło być jednym z częściej wypowiadanych zdań przez komentatorów w tamtych czasach!
mocne czasy utah jazz- ta dwójka razem.
wielki gracz, jak wspomniałem, ale ja chcę tej nutki szaleństwa u gościa na piłce.
dlatego w 2k miałbym pewnie magic, kidd, nash, westbrook.
malone wrzuciłeś do historii...
tak mimochodem...
czy ty panie kolego nie jesteś fanem jazz z tamtych lat?
jakiś plakacik w pokoju na drzwiach był?
jakiś kultowy zawodnik tamtych składów jazz: greg ostertag, jeff hornacek... ?
![]()
"stockton to malone" mogło być jednym z częściej wypowiadanych zdań przez komentatorów w tamtych czasach!
mocne czasy utah jazz- ta dwójka razem.
wielki gracz, jak wspomniałem, ale ja chcę tej nutki szaleństwa u gościa na piłce.
dlatego w 2k miałbym pewnie magic, kidd, nash, westbrook.
malone wrzuciłeś do historii...
tak mimochodem...
czy ty panie kolego nie jesteś fanem jazz z tamtych lat?
jakiś plakacik w pokoju na drzwiach był?
jakiś kultowy zawodnik tamtych składów jazz: greg ostertag, jeff hornacek... ?
![]()

Pistol Pete i jego filmiki treningowe katowałem za dzieciaka jak zły. Co gość miał czutkę piłeczki to było niesamowite.Ja oglądam nawet nagrania z czasów Pistol Pete’a i Magica.
Rzucający obrońcy i rozgrywający to moja pozycja
![]()

Ja pierdolę, co to mu się stało z tym kolanem?![]()
Rzepka mu się chyba zerwała i przemieściła, ale jak to sie stało bez kontaktu z przeciwnikiem?Zapadło się do środka?

Rzepka mu się chyba zerwała i przemieściła, ale jak to sie stało bez kontaktu z przeciwnikiem?![]()
Tu coś chłop tłumaczy, ładnie musi mieć organizm wyeksponowany żeby takie coś się odjebało
Wyeksploatowany miało byćZ ciekawości, jak eksponował ten organizm?

Z ciekawości, jak eksponował ten organizm?