NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

View attachment 138676

jak się rozgrzeję, to nie jest jeszcze fatalnie...
Yabusele 0.18%, prawie jednorożec, a w sumie chyba pierwszy zawodnik jaki przychodzi mi do głowy.

Tam masz jeszcze dwie dodatkowe gry, z dopasowaniem zawodników i rozpoznawaniem meczy. I Called Game jest spoko, dostajesz fotę, wpisujesz drużyny i dalej odpowiadasz na pytania, tylko rok meczu ciężko raczej trafić, masz tylko dwie próby. Jak nie trafisz to Ci podaje datę i tak, więc reszta pytań w miarę łatwa, jeśli się trafi coś z ostatnich lat. Dopiero po fakcie się w łeb walnąłem, że było wpisywać 2019/2020 z mistrzowskiego sezonu Lakers :lol:

icalledgame12121.jpg

icalledgame1212.jpg

Fatalne wejście w mecz po przerwie, później gonili tych Knicksów w 4Q i nie dogonili, a taki ścisk w tabeli.

Trochę się Maxey podpalił z tym rzutem na dogrywkę, 10 sekund mieli. Pojebane, widać, że bardziej chciał faul wymusić i szukał kontaktu przy tej trójce, ale wcześniej i tak Shamet go faulował imo, więc dwa FT powinny być.

Pewnie i tak by nie wygrali, Knicks to nie Nets :lol:

Fatalne wejście w mecz po przerwie, później gonili tych Knicksów w 4Q i nie dogonili, a taki ścisk w tabeli.

Trochę się Maxey podpalił z tym rzutem na dogrywkę, 10 sekund mieli. Pojebane, widać, że bardziej chciał faul wymusić i szukał kontaktu przy tej trójce, ale wcześniej i tak Shamet go faulował imo, więc dwa FT powinny być.

Pewnie i tak by nie wygrali, Knicks to nie Nets :lol:

Curry wannabe.

MRob jak jest zdrowy i może zagrać normalne minuty, to robi w Knicks sporą różnicę na parkiecie, ciężko się z takim dzikiem bić o zbiórkę i atakować kosz :frankapprove:

Jak teraz na to patrzę, to szok, że w Cleveland taki parkiet jest i dziwne, ze nikt sobie jeszcze giry nie połamał.

G_ymRUgaoAArjck

Giannis zażądał wymiany. Bucks wrócą do anonimowości ale przynajmniej nie zostaną pośmiewiskiem jak Mavericks bo raczej za paczkę ciastek go nie wymienią?

Giannis zażądał wymiany. Bucks wrócą do anonimowości ale przynajmniej nie zostaną pośmiewiskiem jak Mavericks bo raczej za paczkę ciastek go nie wymienią?
jest oświadczenie klubu, czy shams podał, że giannis jest gotowy na nowy dom?
pytam, bo komunikatu nie widziałem, a to dużo zmienia jeżeli chodzi o wymianę.

Oglądałem właśnie Olympiakos z Barca w kosza i konkret atmosfera tam na trybunach :frankapprove: fajna też wypowiedź gracza Olympiakosu po meczu oddał kondolencje dla kibiców PAOKu którzy zginęli w wypadku

jest oświadczenie klubu, czy shams podał, że giannis jest gotowy na nowy dom?
pytam, bo komunikatu nie widziałem, a to dużo zmienia jeżeli chodzi o wymianę.

Komunikatu klubu nie ma. Domyślam się, że cokolwiek ogłoszą dopiero jak deal będzie przyklepany. Sezon i tak do zapomnienia, mogą sobie pozwolić na przeciąganie i analizę ofert a nie rzucić się na pierwszą lepszą.

Komunikatu klubu nie ma. Domyślam się, że cokolwiek ogłoszą dopiero jak deal będzie przyklepany. Sezon i tak do zapomnienia, mogą sobie pozwolić na przeciąganie i analizę ofert a nie rzucić się na pierwszą lepszą.
oczywiście, że tak.
nie muszą robić tego ruchu teraz.

czytałem, że warriors rzucili pakiet: butler+ kuminga+ 3 pierwsze rundy i 2 zamiany wyborów.
to jest słaba oferta.

Schroeder znowu poszedł w wymianie...

czarny niemiec jest wysoko na liście najczęśćiej wymienianych.
handel kontraktami.

będzie dawał minuty z ławki.
ellis podobno był w planach kilku zespołów jako wzmocnienie- ten typ gra teraz za grosze!
to nie są ptysie, ta dwójka i będą ważnymi graczami rotacji.

oddali huntera, który wykazywał niezadowolenie i zeszli z kasą w salary.
i drugą rundę 2027 oddali do bulls!!!!

bulls.
tak, bulls.
bulls i kings

a couple of cartoon characters standing next to each other on a white background .

bulls jeszcze drugą rundę 2029 dostali od kings razem z saricem.
spadający kontrakt, nie ma dramatu.

za to znowu razem z kings!

ten hunter w kings może dostać minutu.
zresztą oni nie mogą go wymienić teraz do 1 kwietnia, także zostaje.
inni mogą być wymienieni: lavine, derozan, sabonis.

kings!
kings idą w przebudowę!

oddali ellisa, gościa którego chciało kilka mocniejszych drużyn i nie dostali w tej wymianie żadnego draftu...?
trochę słabo.
chyba, że mają omówione coś jeszcze, ale raczej to po prostu kings.

Back