Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Yabusele 0.18%, prawie jednorożec, a w sumie chyba pierwszy zawodnik jaki przychodzi mi do głowy.

Fatalne wejście w mecz po przerwie, później gonili tych Knicksów w 4Q i nie dogonili, a taki ścisk w tabeli.
Trochę się Maxey podpalił z tym rzutem na dogrywkę, 10 sekund mieli. Pojebane, widać, że bardziej chciał faul wymusić i szukał kontaktu przy tej trójce, ale wcześniej i tak Shamet go faulował imo, więc dwa FT powinny być.
Pewnie i tak by nie wygrali, Knicks to nie Nets
jest oświadczenie klubu, czy shams podał, że giannis jest gotowy na nowy dom?Giannis zażądał wymiany. Bucks wrócą do anonimowości ale przynajmniej nie zostaną pośmiewiskiem jak Mavericks bo raczej za paczkę ciastek go nie wymienią?
fajna też wypowiedź gracza Olympiakosu po meczu oddał kondolencje dla kibiców PAOKu którzy zginęli w wypadkujest oświadczenie klubu, czy shams podał, że giannis jest gotowy na nowy dom?
pytam, bo komunikatu nie widziałem, a to dużo zmienia jeżeli chodzi o wymianę.
oczywiście, że tak.Komunikatu klubu nie ma. Domyślam się, że cokolwiek ogłoszą dopiero jak deal będzie przyklepany. Sezon i tak do zapomnienia, mogą sobie pozwolić na przeciąganie i analizę ofert a nie rzucić się na pierwszą lepszą.
Schroeder znowu poszedł w wymianie...
Kontuzje im dają w kość :/Dupa się w Cavs pali, bo podatek gruby, najdroższy roster w lidze, a w sumie ten sezon średni mają. Nie zdziwię się jak jeszcze Garland poleci.
Schroeder znowu poszedł w wymianie...
Nets to chyba lubią

Ciekawe od kiedy ty się na koszykówce znaszObejrzałem chwilę wczoraj mil-bos… tylko na chwile miałem cierpliwość. Co milłuki ma skład bez giannisa… ciekawe czy w Eurolidze by sobie poradzili![]()